Survivor Aşkım kimdir kaç yaşında ve boyu kaç? Survivor Ünlüler yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay'ın hayatı

Güncelleme Tarihi:

Survivor Aşkım kimdir kaç yaşında ve boyu kaç Survivor Ünlüler yarışmacısı Aşkım Burçe Tunayın hayatı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2020 07:25

Yarışmaya 5 Mayıs akşamı veda eden Survivor Aşkım boyu, kaç yaşında ve kim olduğu detaylarıyla internet üzerinden araştırılan isimler arasında yer alıyor. Survivor 2020 Ünlüler takımında mücadele veren Survivor Aşkım Burçe Tunay, parkurda gösterdiği mücadelesiyle takım arkadaşlarının takdirini alıyor. Yaşı ve boyuyla da gündeme gelen Survivor Aşkım'ın hayatı elenmesinin ardından ekran başındakiler tarafından sorgulanmaya başlandı Peki, Survivor Aşkım kimdir ve kaç yaşında? Survivor Aşkım nereli? İşte, Survivor Ünlüler yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay'ın biyografisi ve hayatıyla ilgili ayrıntılı bilgiler...

Haberin Devamı

Bu yıl Ünlüler Gönüllüler formatı ile ekranlara gelen Survivor 2020'de şampiyonluk için kısa süre kala, çeyrek final mücadelesinde Dominik'te sayıları her geçen gün azalan yarışmacılar da ekran başındakiler tarafından merak konusu oluyor. Bu isimlerden biri de Survivor yarışmacılarından olan Aşkım Burçe Tunay oldu. Ünlüler takımında kazandığı oyunlarla adından söz ettiren Survivor Aşkım'ın Cimnastik sporuyla ilgilendiği biliniyor. İşte, "Survivor Aşkım kimdir?" sorusunun yanıtını araştıranlar için Survivor Aşkım Burçe Tunay'ın biyografisi...

SURVİVOR AŞKIM KİMDİR?

Aşkım Burçe Tunay, 2000 doğumlu. İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü Sporcusu Aşkım Burçe Tunay 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Haberin Devamı

Survivor 2020 Ünlüler takımına katılan Aşkım Burçe Tunay kendini şu şekilde tanımlıyor;

12.05.2000'de İstanbul'da doğdum. 2006 yılına kadar İstanbul'da yaşadım. 2006 yılında ailecek Kayseri'ye taşındık. 2007 yılında cimnastik yapmaya başladım. 2010 yılında İstanbul'a geri döndük. 2010'dan beri İstanbul'da yaşıyorum. 2013 yılında milli takım sporcusu oldum.

İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü Sporcusu Aşkım Burçe Tunay 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Aşkım, 162 cm boyundadır.

BAKMADAN GEÇME!