Sur'dan acı haber geldi

Güncelleme Tarihi:

Surdan acı haber geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 08:40

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde devam eden operasyonda dün akşam ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı şehit oldu.

Haberin Devamı

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''03 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonda saat 22.25’te, bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.''

BABAOCAĞINDA YAS

 Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı'nın, Aydın'ın Karacasu ilçesindeki babaevine ateş düştü.               

Haberin Devamı

Kaymakam Yavuz Gül ve Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Okan Öztürk'ün verdiği acı haber sonrası şehidin yakınları, ailenin evine akın etti. Oğullarının şehadet haberini alan anne Meryem ve baba Avni Karabacaklı, ayakta durmakta güçlük çekti.               

Şehidin babası ve kardeşi Kemal Karabacaklı, taziyeleri kabul etti.              

AĞUSTOS AYINDA EVLENMİŞTİ

Ankara'dan geçici görevle Diyarbakır'a giden Karabacaklı'nın, geçen yıl 15 Ağustos'ta Gülşah Karabacaklı ile evlendiği, şehit düşmeden kısa süre önce kardeşiyle görüşerek sağlığının iyi olduğunu söylediği öğrenildi.               

Şehidin cenazesi, ikindi namazına müteakip Karacasu ilçesinde toprağa verilecek.   

Surdan acı haber geldi

           

 

BAKMADAN GEÇME!