Stil ve teknoloji bir arada

Güncelleme Tarihi:

Stil ve teknoloji bir arada
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 01, 2006 00:00

Türkiye distribütörlüğü Multimedya Bilgisayar tarafından yapılan dünyanın önde gelen kulaklık markalarından olan Plantronics’in yeni Bluetooth kulaklığı Discovery 640 Türkiye‘de satışa sunuldu. Discovery 640 , küçük ve ultra hafif dizaynı ile kullanıcıya teknoloji ve şıklığı bir arada sunuyor.

Haberin Devamı

Pazardaki en hafif Bluetooth kulaklıklardan biri olan Discovery 640, sadece 9 gram ağırlığında. Kaliteli malzemeler kullanılarak yapılan ürünün hafifliği kullanım rahatlığı sağlıyor. 5 saat konuşma süresine sahip ürün gelen çağrıları titreşimle haber veriyor ve istenirse şarj edilebiliyor. Bluetooth 1.2 yazılımı bulunan ürünün çoklu nokta bağlantısı özelliğiyle diğer Bluetooth destekleyen ürünlerle kullanırken ürünler arasında geçiş yapılabiliyor.

 

Kulaklık ile birlikte farklı ölçülerde kulak içi aparatları geliyor ki bu da ürünün çok daha rahat kullanılmasını saÄŸlıyor. 5 saat konuÅŸma, 60 saate kadar da bekleme süresine sahip olan ürün, 10 metrelik bir alanda kullanılabiliyor. Taşıma çantası ileÂ4 telefon adaptörü (Nokia, Siemens, Samsung Sony Ericsson), AAA pilli ÅŸarj aleti, 3 farklı ölçüde kulak aparatı ve kulak askısı, 100-240V AC ÅŸarj aleti gibi tüm aksesuarları bir arada saklanabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!