'Söz, hastanelerdeki sıkıntıları bitireceğiz'

Güncelleme Tarihi:

Söz, hastanelerdeki sıkıntıları bitireceğiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2010 14:25

Hastanelerde SGK’nın bilgisayar sistemindeki sıkıntılar nedeniyle hasta muaynelerinin yapılamaması tepkileri artırırken SGK Başkanı Emin Zararsız hurriyet.com.tr’ye “Bu aksaklıkları birkaç gün içerisinde gidereceğiz, arıza olmasın diye personelimiz tuvalete bile nöbetle gidiyor” dedi.

Haberin Devamı

Soysa Güvenlik Kurumu’nun  Başkanı Emin Zararsız hurriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada “Söz, bu sorunlar birkaç gün içerisinde tamamen açılacak personelimiz olağanüstü gayret içerisinde, yemeklerini sistemin başında yiyebiliyorlar” dedi.

Saygı ÖZTÜRK yazıyor
hurriyet.com.tr

Başkan Emin Zararsız, ilaç sisteminde de yeni bir uygulamaya geçeceklerini merdiven altı üretimi, elden pazarlama, ilaçları sistem dışı piyasaya verme gibi olumsuzlukları da ortadan kaldıracaklarını bunun için çalışmaların çok yönlü devam ettiğini bildirdi.

Gücünü artırdılar
Başkan Zararsız, hastanelerle ilgili bilgisayar sisteminin gücünü iki katına çıkardıklarını ve yeni sistemi oturtmaya çalışırken bazı olumsuzluklar yaşandığını söyledi. Zararsız, “Yeni kesintiler olmaması için personelimiz gece gündüz görev başında sistemin başından bir saniye bile ayrılmıyorlar. Bu hafta içerisinde bunu oturtmaya ve benzer olumsuzlukların yaşanmamasına gayret edeceğiz. Zaman zaman yaşanan sıkıntılardan dolayı da vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!