Soylular balosu

Güncelleme Tarihi:

Soylular balosu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dünyada sadece 24 genç kızın katıldığı Soylu Genç Kızlar Balosu'nda, Türkiye'yi Selin Fadıllıoğlu temsil etti. Paris'teki baloya Bush'un torunu Lauren Bush da katıldı.

Paris'te düzenlenen ‘‘Soylu Genç Kızlar Balosu’’nda, 12 ülkeden gelen 24 genç kız arasında Club 29'un sahipleri Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çiftinin kızı Selin Fadıllıoğlu da yer aldı.

Devlet başkanlarının konuk edildiği, Paris'in dünyaca ünlü Crillon Oteli geleneksel baloların onuncusunu, Haute Couture Française, Uluslarası Modaevleri, Japon Mücevheratçı Mikimoto, starların kuaförü Frank Provost ve makyaj firması Make Up For Ever ile ortaklaşa düzenledi.

Aralarında, ABD eski başkanı George Bush'un torunu Lauren Bush ile Formula1'in patronu Bernie Ecclestone'nun kızı Tamara'nın da bulunduğu 24 genç kızın çoğu, kraliyet ve soylu ailelerden seçilen prenseslerden oluştu. Her genç kızın ünlü bir modacının kıyafetini giydiği baloda, Selin Fadıllıoğlu da kuzeni tanınmış modacımız Rıfat Özbek'in diktiği kıyafeti giyerek, büyük sükse yaptı. Geceye, Paris Büyükelçimiz Sönmez Köksal ile eşi Filiz Akın-Köksal ve Zeynep - Metin Fadıllıoğlu çifti özel davetli olarak katıldılar.

Kuruluşu 1893 yılında uzanan Japon Mücevheratçı Mikimoto, beşinci kez baloya destek veriyor. Prenses olan genç kızların 6'sı, bu tarihi mücevher evinin taçlarını takma fırsatı buldu. Gece, genç kızların giydiği birbirinden güzel elbiselerle yaptıkları defile ile başladı. Akşam yemeğinden sonra, baloya geçildi. Genç kızlar, kraliyet ve soylu ailelerle ilgili röportajlarıyla ünlenen Fransız Televizyoncu Stephane Bern'in soylu ailelerden seçtiği gençler, baloda genç kızlara kavalyelik yaptı. Gecenin geliri, Pierre-Marie Curie Üniversitesi'ne, AİDS ve Kanser araştırmaları için hibe edildi.

Kim ne giydi

CRİLLON Soylu Genç Kızlar Balosu'na katılan 16-19 yaşlarındaki kızlar ile kıyafetlerini giydikleri modacılar şöyle:

Lauren Bush: Christian Dior

Prusya Prensesi Victoria Louise: Vivienne Westwood

Prenses Lulu Mübarek el-Sabah: Pierre Cardin,

Selin Fadıllıoğlu: Rıfat Özbek

Tamara Ecclestone: Niel Cunningham

Prenses Xenia Troubetzkoi: Pierre Balmain

Alissa de Carbonel: Oscar de la Renta

Artemis Vacalopoulos: Jean Louis Scherrer

Iphigenia Canonis: Versace

Josephine Toussaint: Christiane Lacroix

Valentine Pozzo di Borgo: Chanel

Alexia de Coursel: Thierry Mugler

Elodie Drut: Givency

Julia Piaton de Turkheim: Jean-jacques Castelbajac

Pauline Blassel: Emmanuel Ungaro

Ambre Bouyer: Maurizio Galante

Milana Brunel: Frank Sorbier

Priscille Canivet de Chancy: Leconet Hemant

Lady İsabella Hervey: John Galliano

Yuri Ogura: Jacqes Fath

Alexandra Seilern: Bruce Oldfiel

Marina Sulitzer: Hanae Mori

Claire de Traux de Wardin: Gaultier - Paris

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!