Soruyu bil kitabı kazan

Güncelleme Tarihi:

Soruyu bil kitabı kazan
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2013 15:39

hurriyet.com.tr okurları bu hafta Samantha Young'ın yeni romanı Dublin Caddesi'ni kazanma şansını yakalıyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en önemli yayınevlerinden Doğan Kitap ile yaptığımız işbirliği sonucu hürriyet.com.tr okurları kitap kazanmaya devam ediyor. Bu hafta, yarışma sorusuna doğru yanıt veren okurlardan 20'u, Samantha Young'ın DEXPlus'tan çıkan son romanı'Dublin Caddesi'ni kazanma şansı yakalacak.

'Dublin Caddesi'ni kazanmak için tek yapmanız gereken sorduğumuz soruya doğru yanıt vermeniz. Doğru cevaplayanlar arasında 1’inci, 100'üncü, 150'nci, 200'üncü, 250'nci, 300'üncü, 350'inci, 400'üncü, 450'nci, 500’üncü, 550'inci, 600'üncü, 650'nci, 700'üncü, 750'nci, 800'üncü, 850'nci, 900'üncü, 950'nci ve1000’inci, olan okuyucular Samantha Young'ın son romanını kazanacak.

DUBLİN CADDESİ' İÇİN ÖDÜLLÜ SORU

Dublin Caddesi’nin karşı konulmaz çekicilikteki erkek kahramanı Braden nerelidir?

a) İspanyol
b) İtalyan
c) İskoç
d) İngiliz


Haberin Devamı

CEVABI GÖNDER


Jocelyn geçmişte yaşadığı acıları bir kutuya kilitleyip her şeyi unutmak için Edinburgh’ya yerleşmişti ve şimdi yeni bir ev arıyordu. Bulduğu ev Dublin Caddesi’ndeki havalı binalardan birindeydi. Yolda bir adamla karşılaştı. Takım elbiseli, bronz tenli, çıldırtıcı İskoç aksanlı, maço tavırlı, seksi bakışlı Braden’la. Jocelyn, Braden’ın her zaman kolunda taşıdığı Barbie kılıklı kızlardan biri değildi, olmaya da hiç niyeti yoktu. Ama insan arzularına nereye kadar gem vurabilir? Kalbiniz başka, beyniniz başka şey söylüyorsa, hangisinin sözünü dinlersiniz?..

New York Times Bestseller listesinde uzun süre yer alan Dublin Caddesi sonunda Türkçede okurlarıyla buluşuyor.

Dublin Caddesi, hem eğlenceli hem seksi hem de hüzünlü bir aşk hikâyesi, bu yüzden de onu diğer erotik romanlardan ayıracak kadar gerçekçi. Edebi bir dile ve çok başarılı bir kurguya dayanan romanın yan karakterleri de başkahramanları kadar merak uyandırıcı.

Büyük bir trajedi, ardından gelen yalnızlık ve gelecek korkusu, inanılmaz bir tutku, hayvani bir kıskançlık, hesapta olmayan bir dostluk ve unutulmayacak bir aşk.

Haberin Devamı

KATILIM ŞARTLARI

* Cevap gönderen yarışmacıların adını, soyadını, telefon numarasını, e-posta ve açık adreslerini EKSİKSİZ VE DOĞRU OLARAK CEVABI GÖNDER linkinde çıkan pencereye yazması zorunludur.

* Kazanan yarışmacı ödülünü bir başka kişiye devredemez.

* 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz.

* Bir kereden fazla cevap yollayan okuyucular, kazanma şanslarını artırmaz. İlk gönderdikleri cevap dikkate alınır.

* Kazananlar 24 Eylül Salı günü http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/ sayfasından duyurulacak.

* Hediye kitaplar posta yoluyla adreslerine yollanacak.

* Soru ya da görüşlerinizi internetkultursanat@hurriyet.com.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!