Son dakika: Karadeniz'de deprem! İstanbul, Zonguldak ve çevre illerde de hissedildi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2022 20:42

Son dakika haberine göre; Karadeniz'de güçlü bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4.4 olarak açıkladı. Deprem İstanbul, Zonguldak, Adapazarı ve çevre illerden hissedildi.

Haberin Devamı

AFAD'dan alınan bilgiye göre, Karadeniz'de Zonguldak açıklarında saat 20:38'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 37.7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde can ve mal kaybıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Son dakika: Karadenizde deprem İstanbul, Zonguldak ve çevre illerde de hissedildi

Öte yandan Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 4.5 olarak duyururken Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi depremin büyüklüğünü 4.8 olarak açıkladı.

AFAD Başkanlık'tan yapılan açıklamada meydana gelen depremin ardından gelişmelerin takip edildiği belirtildi.

PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR

BAKAN KURUM: Karadeniz Ereğli'si açıklarında meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ekiplerimizle süreci yakından takip ediyoruz. Ülkemize geçmiş olsun.

Haberin Devamı

AFAD: Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz. Geçmiş olsun.

İSTANBUL VALİSİ YERLİKAYA: Karadeniz Zonguldak Ereğli merkezli AFAD verilerine göre 4.4 büyüklüğünde meydana gelen #deprem #İstanbul'umuzda da hissedildi. İlimizde ve ilçelerimizde herhangi bir olumsuz durum yoktur. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun.

Son dakika: Karadenizde deprem İstanbul, Zonguldak ve çevre illerde de hissedildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!