Son dakika haberler... İletişim Başkanı Altun da paylaştı: Müjdeler olsun...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberler... İletişim Başkanı Altun da paylaştı: Müjdeler olsun...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2020 12:30

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından "Memleketimiz için, gelecek nesiller için duyguda biriz. Sevinçte biriz. Hüzünde biriz. Bugün bir müjdemiz var. Heyecanda biriz. Müjdeler olsun." paylaşımında bulundu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı müjdeye dakikalar kala, bir heyecanlandıran paylaşım da İletişim Başkanı Altun'dan geldi.

'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşan Altun, 'Müjdeler olsun' etiketi ile şu notu düştü:

"Memleketimiz için, gelecek nesiller için duyguda biriz. Sevinçte biriz. Hüzünde biriz. Bugün bir müjdemiz var. Heyecanda biriz. #MüjdelerOlsun"

Kısa bir süre önce de Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan bir paylaşım gelmişti. Bakan Albayrak da "Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es!" ifadelerini kullanmış ve #MüjdelerOlsun etiketini eklemişti.

ALTUN'DAN YENİ MESAJ

İletişim Başkanı Altun, daha sonra bir mesaj daha paylaştı ve "Sayın Cumhurbaşkanımız saat 15.00’teki Millete Sesleniş konuşmasından önce Cuma Namazını eda etmek üzere Eyüp Sultan Camii Şerifi’ne geldi; Eyüp Sultan Hazretlerinin manevi huzurunda dua etti. Bugünümüze binlerce kez hamdolsun." ifadelerini kullandı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!