Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2024 19:03

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'le görüştü. 

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Aralık 2022'de uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Ayşe Ateş, görüşmeye çocukları Bengisu ve Banuçiçek ile birlikte geldi. Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürecine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateşin eşi Ayşe Ateş ile görüştü

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı, Erdoğan'ın Ayşe Ateş ile görüşmesine ilişkin fotoğraf paylaştı.

Sinan Ateş'in 30 Aralık 2022'de silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 22 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame Ankara 32'nci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilirken, ilk duruşma 1 Temmuz'da görülecek.

Haberin Devamı

Ayşe Ateş, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan, beni ve kızlarımı makamında kabul etti. Büyük bir nezaketle ağırladığı ve yaklaşık bir buçuk saat boyunca süren görüşmeye Sayın Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Cumhurbaşkanı’mızın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da eşlik etti. Sayın Cumhurbaşkanı’mız beni ve kızlarımı tek tek dinledi. Kızlarıma hediye verdi. Şahsına sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanı’mızla gerçekleştirdiğimiz görüşme hakkında bilgi almak için arayan bütün basın mensuplarına kısa bir özet geçeceğim:

Bugüne dek Sayın Cumhurbaşkanı’mızın sessizliğinden güç alarak tehdit ve iftiraları ile bize hayatı zindan eden, çocuklarımın aldığı nefesi burnundan getiren, suçu ve suçluyu öven her kim varsa dün ne söylediğine bakarak yarın ne konuşacağını düşünsün. Çünkü adalet yerini muhakkak bulacak, hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak.

 

BAKMADAN GEÇME!