Smile, 301 dükkánla start aldı

Güncelleme Tarihi:

Smile, 301 dükkánla start aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2007 00:00

Yaygın bir ağa sahip olacağı sözüyle yola çıkan Smile, 50 günde 301 dükkana ulaştı. Doğan Medya Grup Başkanı ve Smile Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, buralardan tüketiciye hızlı, ekonomik, kolay ve kaliteli bir şekilde ulaşılmasının hedeflendiğini belirtti.

TÜRKİYE’nin yeni dağıtım zinciri, 50 günde 301 dükkana ulaşan Smile, ilk bayi toplantısını Hilton Convention Center’da gerçekleştirdi. İlk adım olarak, telekom ve bilişim ürünlerinin satılacağı, ödeme hizmetlerinin verileceği dükkanların sanal açılışını Doğan Medya Grup Başkanı ve Smile Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ yaptı.

HAYAT KOLAYLAŞACAK: Açılışta konuşan Mehmet Ali Yalçındağ, Doğan Yayın Holding’in bir parçası olan Smile’ın, hayatı kolaylaştıran ürün ve hizmetlerin hızlı, ekonomik, kolay ve en önemlisi kaliteli olarak aynı noktadan tüketiciye sunmayı hedeflediklerini söyledi. Türkiye’deki telekom ve bilişim pazarının, dünyada en hızlı büyüyen dinamik pazarlardan biri olduğunu anlatan Yalçındağ, sadece telekominikasyon pazarının 15 milyar dolar hacminde olduğunu söyledi. Kaçak ürünlerin satışının alınan önlemlerle önemli ölçüde engellenip kayıt altına alındığını belirten Yalçındağ, "Pazarın her yıl daha da büyüyeceği öngörülmektedir. Türk insanı canlı, dinamik ve değişikliklere hızla adapte oluyor. Daha kolay yaşamak, daha sosyal olmak, kişisel ilgi ve yönlendirme istiyor. Satın alma tercihi, ödeme ve bilgi sorgulama işlemlerini tek elden ve kolayca yapmak istiyor. Telekominikasyon ile bilişim ürün ve hizmetlerine rahatça, özgürce ulaşmak istiyor" dedi. Mehmet Ali Yalçındağ, Smile’ın öncelikle çok yaygın ve yetkin olmayı amaçladığını kaydederek şöyle dedi: "İnsanlara en geniş hizmet ve ürünler yelpazesini sunmayı amaçlarken bunu, işbirliğine önem veren yetkin iş ortaklarıyla birlikte çalışarak, ürün ve hizmetleri cazip bir şekilde insanlara sunmak ve bağımsız ve pazar odaklı olmak."

310 DÜKKÁNLA REKOR KIRDIK: Smile Holding olarak amaçlarının son kullanıcıya en yaygın, en hızlı ve pratik hizmeti tek bir noktadan vermek olduğunu belirten Smile Holding CEO’su Prof. Dr. Emre Alkin "İlk basın toplantısından bu güne verdiğimiz sözü tutararak 130’u faal olmak üzere 301 mağazaya 50 günde ulaştık. Smile olarak, hayat kalitesini artıracak çözümler sunarak değer yaratma vizyonu ile daha çok rekorlara imza atacağız" diye konuştu.

SAHNEDE DÜKKAN: Konuşmaların ardından Smile Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Smile Holding CEO’su Prof.Dr. Emre Alkin, Smile Holding İcra Kurulu Üyeleri Ersin Pamuksüzer, Yahya Üzdiyen, Soner Gedik ile beş bayi, 301 dükkanın açılışını, sahneye kurulan bir dükkanın kurdelesini keserek gerçekleştirdi.

Smile ile üçüncü kez baba oldum

BİR oğlu bir de kızı olduğunu, Smile’ın fikir babası olarak da üçüncü kez baba olma şerefine ulaştığını belirten Smile Holding İcra Kurulu Üyesi Ersin Pamuksüzer de, Smile Dağıtım’ın, tüm müşterilerin hem "TIME" (Telekomünikasyon, Internet, Medya ve Eğlence) dünyasındaki ihtiyaçlarına çözüm olmayı, hem de fatura ödeme, kontör yükleme gibi yari finansal ihtiyaçlarını giderdiği tek adres olmayı hedeflediğini söyledi. Bu hizmetlere ilave olarak, ileride şans oyunları, kredi başvuruları, uçak ve otobüs bilet satışları ile birçok ürünün katalog satışlarının da eklemeyi planladıklarını anlatan Ersin Pamuksüzer, Türkiye’de yıl sonuna kadar toplam 5 bin noktanın, mağaza, köşe, nokta, gezici kategorilerinde müşterilere hizmet vermesi için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!