Sırlarıyla toprağa verildiler

Güncelleme Tarihi:

Sırlarıyla toprağa verildiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2009 13:02

MERSİN'de nişan hazırlığı yapan kız arkadaşı 27 yaşındaki Nurgül Küçük'ü başına tabancayla ateş ederek öldürüp, aynı silahla kendi başına ateş edip ağır yaralanan 17 yaşındaki Şefika Kayra, Yaşam Destek Ünitesi'ne bağlandığı hastanede kurtarılamadı. 2 arkadaşı ölüme götüren sır ise aydınlanamadı.

Olay 4 Eylül'de Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Şefika Kayra, babasına ait ruhsatlı tabancayı alarak hem komşu hem de çok iyi arkadaş olduğu Nurgül Küçük'ün evine geldi. Burada okunan Kuran-ı Kerim'e eşlik eden tesettür giyimli Kayra ile Küçük, daha sonra dolaşmak için dışarı çıktı. Adnan Menderes Bulvarı'na gelen Kayra, deniz kenarında ayakta sohbet ettiği Küçük'ü, başına çantasından çıkarttığı tabancayla ateş ederek öldürdü. Ardından da aynı tabancayla kendi başına ateş etti. Ağır yaralanan Şefika Kayra, götürüldüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Durumu ağır olan Kayra, Reanimasyon Servisi'nde Yaşam Destek Ünitesi'ne bağlandı. Arkadaşını öldürdükten sonra intihar eden Kayra bugün sabaha karşı yaşamını kaybetti.
Şefika Kayra'nın neden arkadaşını öldürüp intihar ettiği ise henüz anlaşılamadı. Olayla ilgili polisin çalışması devam ederken, 2 arkadaşın biribirini çok sevdiği ve Nurgül Küçük'ün evlenip Mersin'den ayrılacak olması dışında bir neden bulunamadı ve 2 arkadaş sırlarıyla birlikte toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!