Sıra bende!

Güncelleme Tarihi:

Sıra bende
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2008 09:22

Tacizciler suçlu

Haberin Devamı

onları yetiştiren aileler suçlu
o gece oraya giden bayanlar suçlu
polis suçlu
kameramanlar suçlu
medya suçlu…

Ben en son göz attığımda suçlu sayısı tekti. Benim gönlümde bu aslan yatmaya da devam edecek zaten.

Bu salgının ucu nereye gider bilinmez. İşler derin devlete, mafyaya, dine, imana sıçramadan bu konu hakkındaki görüşlerimi dile getirsem iyi olacak sanırım.

Tacizcilere hitaben bir yazı yazıp adreslerine göndermek gibi bir şansım olmadığı için terbiye sınırları içinde onlara iki çift lafım var.Gerçi bahsettiğim sınırlar içindeki bu yazıyı onlar çözebilir mi bilmem?Malum sınır çizgisi terbiye…

O gece orada tüm Türk erkeklerinin, onların yuvalandığı başlık altında toplanmalarına sebep olan tacizcilere bence biz kadınlardan çok erkeklerin tepki göstermesi gerekir.Uluslararası düzeyde potansiyel sapık ünvanına çok yaklaştırıldılar kendileri istemese de.

Haberin Devamı

Biz kadınlarsa hem iyi bir anne olamadığımız hem de aynı toplumda yaşadığımız bu erkekleri yontamadığımız için eleştiriliyoruzdur belki.

Tacizcilere söylemek istediklerimi tam anlamıyla ifade edemeyecek olmam damar tıkanıklığından değil,dedim ya yazımın sınır çizgisi terbiye .Bu dil tıkanıklığımın sebebi budur işte .İçimden geçenleri saymazsak tabi…

İçlerinden bir tanesi tacizde bulunduğu turist kızın  “ben Türkiye’yi çok seviyorum” demesi üzerine dayanamayıp harekete geçtiğini açıklıyor televizyonda. Kanı kaynamış kızcağıza.

Yani bu yaptığını bir misafirperverlik örneği sanıyor kuş beyinli.Kız bayağı memnun ayrılmıştır ondan ve bu ülkeden.Anlata anlata bitiremez artık geleneksel hale dönmeye başlayan çok yakın ve zorunlu misafirperverliğimizi.Dilerim O da farkındadır bunun sapıkça bir niyetle yapılmadığının ve sadece ananevi bir durumun icrası olduğunun(!)

Gerçi  biz Türkleri hep yanlış anlıyorlar canım(!)

Utanması gereken ben miyim bilmiyorum ama ben çok utanıyorum. Gözünü kapatıp Türkleri düşünmek isteyenlerin görüntü resmi köşesinde bu tacizcilerin resminin olmasından.

Ama biz kadınların da suçu yok değil. Yıllarca ortalıkta “ellerini,kollarını sallayarak” gezen bu sapıklarla çok karşılaştık.Ama ağzımızı açıp tek laf etmedik çoğumuz, utandık!Onlarda her kuşun eti yenir sandılar.Meşru gördüler yaptıklarını.Duygusal ve sosyal zekaları kıt olan bu insanların sadece çevrede gördükleri olaylardan 0-3 yaş mantığıyla çıkarımlar yapacakları çok belliydi aslında.

Haberin Devamı

Her sabah nolur kapansın artık bu konu diyorum.Daha fazla dillenmesi yine bizi utandırır o sapıkları değil diyorum.Ama yıllarca koyamadığımız bu tepki de belki onları uslandırır diye düşünüp kapanmasın istiyorum.Bir ucu kirli bir ucu temiz değnek işte

Gelecek yıl Taksim’de taciz yapacaklara duyurumdur
“Ülkemizin sapıkları,gelecek yıl yapacağınız tacizlerden önce uluslararası platformda  adımızı sallandırdığınız darağacını bir düşünün.Bir çoğumuz sizi o darağacında hayal ediyoruz işte. Dua edip durun bu ülkenin kanunlarını yapma görevi bizlere verilmesin diye”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!