Sinan'ı hala seviyorum

Güncelleme Tarihi:

Sinanı hala seviyorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Hilal Cebeci, bir dönem birlikte olduğu Bursaspor'un golcü futbolcusu Sinan Kaloğlu'ndan hamile kalıp, bebek aldırdığı iddialarını yalanlayarak, “Medeni bir şekilde ayrıldık ama Sinan'ı hala seviyorum” dedi.

Haberin Devamı

Hilal Cebeci'nin seksi fotoğrafları için tıklayınız...

Sinanı hala seviyorum
Şarkıcı Hilal Cebeci'nin kendisinden bebek aldırdığı şeklindeki haberlerin asılsız olduğunu belirten Bursaspor'un golcü futbolcusu Sinan Kaloğlu, “Hilal Hanım'la birlikteliğim olmuştur. Kendisiyle son derece medeni bir şekilde ayrıldık. Son günlerde basında yer alan bebek aldırma olayları yalandır. Bu tip haber yapanları kınıyorum. Bundan sonra basında yayınlanacak olan bu tür haberler için mahkeme yoluna gideceğim. Bu tür asılsız haberler hem beni hem de ailemi son derece üzdü. Futbolumla gündeme gelmek istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sinan Kaloğlu'nun açıklamalarının ardından DHA muhabirinin sorularını telefonla yanıtlayan şarkıcı Hilal Cebeci de bebek aldırma iddialarını yalanladı. Birbirlerini çok sevdiklerini belirten Cebeci, “Yaklaşık 1 yıl beraberliğimiz oldu ve 1.5 aydan beri de ayrıyız. Onun yoğun kamp programları ve benim çalışma tempom nedeniyle bu beraberliği sürdüremedik. Bu beraberliği sağlayamayınca medeni bir şekilde ayrıldık. Kendisini hala çok seviyorum. Bu tür haberler Sinan kadar beni de çok rahatsız etti. Çocuk aldırma olayları tamamen yalan ve beni de çok yaraladı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!