Sıcak yılın en sıcakları

Güncelleme Tarihi:

Sıcak yılın en sıcakları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü Rolling Stone Dergisi, geleneksel hale gelen ‘‘sıcak listesi’’ni yayınladı. Müzik ve sinema dünyasının yanı sıra teknoloji, moda, televizyon, spor gibi değişik alanları da kapsayan liste, Rolling Stone çalışanları tarafından hazırlandı. Yılın en iyilerini belirlemekten öte, gelecek yıl yıldızı parlayacak kişileri ve trendleri seçen Rolling Stone, kapağında da Fransız top model Laetitia Casta'ya yer verdi.

SICAK GÖĞÜSLER

Perfect 10, son dönemlerde erkeklerin satın aldıkları dergiler arasında, büyük ilgi gören ve diğerlerinden çok farklı olan bir dergi. Özelliği ise vücutları doğal olan, yani silikonsuz, estetiksiz kadınların çıplak fotoğraflarını yayınlaması. Derginin sahibi Norm Zadeh, ‘‘Bir arkadaşım, Playboy'daki suni kadın görüntülerinden sıkıldığını söylediği anda bu dergiyi yapmaya karar verdim’’ diyor. Bu arada İngiliz Sun Gazetesi de meşhur üçüncü sayfa güzellerini ‘‘doğal göğüslü’’ kızlardan seçme kararı aldı. Bazı porno film yönet-menleri de, artık silikonlu oyuncularla çalışma-yacaklarını duyurdular.

LAETITIA CASTA

SICAK BEBEK

Laetitia Casta, son dönemin en gözde top modeli. Ne çok sıska, ne de tombul. Ünlü fotoğrafçılar, moda editörleri, modacılar, Fransız mankenin başarısının sağlıklı bir genç kız gibi gözükmesinden, daha doğrusu sağlıklı bir genç kız olmasından kaynaklandığını söylüyorlar. Genç kızların hayallerini süsleyen Leonardo DiCaprio bile Laetitia'ya hayran. Leonardo'nun, Laetitia'yı ilk gördüğünde ‘‘Aman Tanrım’’ dediği biliniyor.

SCOOTER

SICAK TAŞIT

Şu sıralar tüm dünyada Velocifero Scooter çılgınlığı yaşanıyor. Michael Stipe'tan Billy Joel'e, Puff Daddy'den Noel Gallagher'a kadar pek çok ünlü, bu sevimli motosikleti tercih ediyor. Klasik Scooter'ın hatlarını taşıyan Velocifero, 3 bin dolara satılıyor. Her renkte Celocifero bulmak da mümkün. Motoru biraz güçlendirdiğinizde saatte 110- 120 km bile yapabiliyor.

DALJIT DHALIWAL

SICAK SPİKER

Daljit Dhaliwal 35 yaşında ve kimilerine göre dünyanın en başarılı haber spikeri. Hint asıllı bir İngiliz olan Daljit, İngiltere'nin ardından ABD'yi de etkisi altına aldı. ITN Dünya Haberleri'ni ve ITN'in hafta sonu programı World Focus'u sunan Daljit, bu arada haftada üç gün İngiltere'deki Channel Four'un haberlerini de sunuyor. Yakında da BBC 2 için bir program hazırlayacak.

CHRISTINA RICCI

SICAK AKTRİS

Christina Ricci'ye dikkatli bakarsanız onu bir yerden tanıdığınızı fark edeceksiniz. Yardımcı olalım, Cher'in ‘‘Mermaids’’inden de hatırlıyor olabilirsiniz, ‘‘Addams Family’’den de... Küçük Christina 18 yaşına geldi ve ‘‘yıldız’’ olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Türkiye'de de gösterilen ‘‘Ice Storm/Buz Fırtınası’’ filmindeki rolüyle eleştirmenlerden tam not alan Christina, yakında gösterime girecek ‘‘Fear And Loathing In Las Vegas’’ta da Johnny Depp'le oynadı...

SICAK MÜZİK

Massive Attack, ‘‘Mezzanine’’ adlı yeni albümüyle yine yapacağını yaptı. Geçen yıl İstanbul Caz Festivali kapsamında Türkiye'de de bir konser veren Massive Attack'ın hayranları arasında Madonna gibi dünyaca ünlü yıldızlar da var, Sheree Lunn gibi sıradan bir kuaför de. Sheere Lunn, ‘‘Çalışırken Massive Attack dinliyorum. Yaratıcılığımı geliştirdiğine inanıyorum. Terapi gibi geliyor. Bilmeyen müşterilerim çalanın ne olduğunu soruyor, bilenler ise durumdan çok memnun’’ diyor...






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!