Shakedown Çubuklu'da, görüntüleri MTV'de

Güncelleme Tarihi:

Shakedown Çubukluda, görüntüleri MTVde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2003 12:21

MTV ile Algida'nın ortaklaşa düzenlediği Avrupa'nın en kapsamlı dans yarışmasının Türkiye etabı 9 Ağustos'ta İstanbul'da noktalanıyor. Algida&MTV Shakedown'un yarı finali Çubuklu Hayal Kahvesi'nde iki aşama halinde yapılacak. İlk aşama saat 12:00'de ikincisi ise saat 21:00'de başlıyor.

Haberin Devamı

İlk olarak 12.00 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek Türkiye elemesinde, yarışmaya katılan adaylar arasından seçilen iki kişi Portekiz’deki Avrupa Finali’ne katılmaya hak kazanacak. Bu bölüme; projeye kaset ile başvuranlar, Algida Hayatla Dans Et Turu (Çeşme, Antalya, Bodrum, Pamukkale, Denizli, Kapadokya, Mardin, Kuşadası)  kapsamındaki yarışmalarda Yarı Final’e katılmaya hak kazananlar ve daha fazla Türk adaya şans yaratmak adına sınırlı sayıda satışa sunulan biletlerin sahipleri katılıyor. Yarışma MTV’de yayınlanmak üzere filme alınacak.

Saat 21.00’de başlayacak olan Algida & MTV Shakedown Partisi ise projenin Türkiye etabının final kutlaması.  Bu bölümde projeye gönüllü destek veren, yarışma bölümünde jüride yer alan ve Portekiz Finali’nde de sahne alarak ülkemizi temsil edecek olan Sertab Erener konser verecek. Erener konserinin yanı sıra parti, DJ Rob Mac, DJ Matt Smooth, DJ U.F.U.K ve DJ Cervus’un performanslarıyla renklenecek. Yarı final MTV ekranlarında yayınlanacak.

Haberin Devamı

Algida & MTV Shakedown Yarı Finali
9 Ağustos Cumartesi Çubuklu Hayal Kahvesi
Biletler Biletix’ten ve etkinlik günü Çubuklu Hayal Kahvesi’nden satın alınabilir.
12.00 – 19.00 Dans Yarışması  - 10.000.000 TL.
21.00   Algida & MTV Shakedown Partisi – 30.000.000 TL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!