Sevgiliyi darp iddiasına suç duyurusu... Pilot sevgilisi kâbusu yaşattı: Seni öldürürüm

Güncelleme Tarihi:

Sevgiliyi darp iddiasına suç duyurusu... Pilot sevgilisi kâbusu yaşattı: Seni öldürürüm
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2024 07:00

Bir havayolu şirketinde kabin memuru olarak çalışan Gizem B., kaptan pilot olan erkek arkadaşı tarafından boğazının sıkılarak tekme tokat darp edildiğini ve ölümle tehdit edildiğini ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Hastaneye gidip darp raporu alan genç kadın, canına kast etmeye çalışan erkek arkadaşının cezalandırılmasını talep etti.

Haberin Devamı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan şikayet dilekçesine göre bir havayolu şirketinde kaptan pilot olarak çalışan T. Mesut K. ile kabin memuru Gizem B., bir süredir sevgiliydi. T. Mesut K., 9 Eylül 2024 tarihinde sevgilisi Gizem B.'nin evine geldi. İddiaya göre sabaha karşı saat 04.00 sıralarında T. Mesut K. ile kız arkadaşı Gizem B. arasında tartışma yaşandı. Tartışma esnasında öfkesine hakim olamayan T. Mesut K., kız arkadaşını saçından çekerek boynunu sıktı.

"EĞER ŞİKAYETÇİ OLURSAN SENİ ÖLDÜRÜRÜM"

Kız arkadaşının yüzüne ve sırtına vuran T. Mesut K.'nın şiddeti bununla kalmadı. Genç kadını yere yatıran T. Mesut K., tekmeler savurduktan sonra 'senin bana gücünün yeteceğini mi zannediyorsun. Bu evden çıkamazsın, hiçbir yere gidemezsin, seni gebertirim. Eğer darp raporu alıp polise gidersen ve bu durumu çalıştığım şirkete bildirirsen seni öldürürüm. Telefonunu da aldım, vermeyeceğim. Gerizekalı, salak, aptal' diyerek tehdit ve hakaretlerde bulundu. Sevgilisinin şiddetinden kurtulmak için çabalayan Gizem B. ise evden çıkmak istediğini söyledi. Ancak T. Mesut K., kız arkadaşının evden çıkmasına engel oldu.

Haberin Devamı

ŞİDDETTEN KURTULUNCA SOLUĞU KARAKOLDA ALDI

T. Mesut K.'nin bir süre durduktan sonra yüzüne ve kafasına birkaç tokat daha attığını şikayet dilekçesinde anlatan Gizem B., "Ben kendimi savunmak için erkek arkadaşımı itekledim ve telefonumu alamadan evden çıktım. Ardından polise giderek şikayetçi oldum. Karakoldan darp raporu aldırmak için beni hastaneye götürdüler. Erkek arkadaşım, sonrasında arkadaşı aracılığıyla telefonumu bana gönderdi. Ben tartışma esnasında kesinlikle T. Mesut K.'ya hakaret ve tehdit söyleminde bulunmadım. Erkek arkadaşımı darp etmedim ve üzerine masa fırlatmadım. Beni darp eden, tehdit ve hakaretlerde bulunan T. Mesut K.'dan şikayetçiyim. Canıma kast etmeye çalışan T. Mesut K. hakkında soruşturma başlatılarak cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!