Seminerler online (uzaktan) mı olacak? Ara tatil öğretmen semineri için Bakan Özer'den açıklama

Güncelleme Tarihi:

Seminerler online (uzaktan) mı olacak Ara tatil öğretmen semineri için Bakan Özerden açıklama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2021 22:10

Seminerler yüz yüze mi yoksa online mı olacak sorusuna yanıt arayan öğretmenler Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in açıklamalarına kilitlendi. Milyonlarca öğrencinin 9 günlük ara tatile gireceği 15 Kasım tarihine kısa süre kala öğretmen seminerlerinin uygulanış şekli de kararlaştırıldı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Özer, detayları paylaştı. Peki, seminerler online (uzaktan) mı olacak? İşte, o konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Seminerler online mı olacak sorusu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yapmış olduğu açıklamanın ardından merak konusu olmuştu. Öğrencilerin 1 haftalık ara tatil boyunca okula gelmeyeceği dönemde, öğretmenlerin de okula gelmeyeceğini ifade eden Bakan Özeri semineler hakkında da bilgi verdi.

Seminerler online mı olacak sorusu ile gündemde yer alıyor. Öğrencilerin bu süreci dinlenerek geçireceğini dile getiren Özer, "Ara tatillerde öğretmenlerimizin mesleki eğitim gelişimleri var. 15-19 Kasım tarihleri arasında öğretmenlerimize mesleki gelişim eğitimini uzaktan eğitim şeklinde vereceğiz. Öğretmenlerimiz bu tarihler arasında okullara gelmeyecekler ve idari izinli sayılacaklar. Bunun müjdesini de buradan vermek isterim." ifadelerini kullandı.

Bu ifadeye göre öğretmenlerin seminer sürecine online katılım sağlayacağı söylenebilir.

 

BAKMADAN GEÇME!