Selim Temurci: Şüpheli Kılıçdaroğlu için ihbarda bulunuyorum

Güncelleme Tarihi:

Selim Temurci: Şüpheli Kılıçdaroğlu için ihbarda bulunuyorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 21:03

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle kendi adına suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Temurci ile İstanbul Adalet Sarayı’na gelen bazı partililer de kendi adlarına dilekçe vererek Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen suç duyurusu dilekçesinde, “Şüpheli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, yaptığı konuşmalarda ve Twitter hesabında yaptığı paylaşımlarda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsiyet haklarına saldırı kastıyla fevkalade ağır hakaretlerde bulunmuştur. Sadece Sayın Cumhurbaşkanımıza dönük bir saldırı ve hakaret değil, verdikleri oylarla onu bu makama layık gören bizlere ve milyonlarca vatandaşa da yapılmış açık bir hakarettir.

Cumhurbaşkanına hakaret suçu re’sen soruşturulan bir suç olmakla beraber şüphelinin açıklamaları nedeniyle şüpheli hakkında Cumhurbaşkanı’na hakaret suçundan dolayı soruşturma başlatılması için Başsavcılığınıza ihbarda bulunuyorum” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!