Şehit polis Sait Bal toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Şehit polis Sait Bal toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2006 19:24

Haberin Devamı

Şehit polis memuru Bal için Kocatepe Camisinde düzenlenen törene İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Emniyet Genel Müdürü Gökhan Aydıner, Garnizon Komutanı Korgeneral Saldıray Berk, Ankara Valisi Kemal Önal, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli müdür ve amirler, üst rütbeli subaylar ve çok sayıda askeri personel katıldı.

İçişleri Bakanı Aksu ve törene katılanlar şehit polis memuru Sait Bal'ın eşi Funda, babası Hikmet ve annesi Mintaze Bal ile kardeşleri Uğur Bal, Arzu Acet'e başsağlığı diledi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığından bir subayın başsağlığı dilemesi sırasında şehit polisin yakını olduğunu söyleyen Mehmet Kurtkayası ”(Başınız sağolsun) demek yetmiyor komutanım. (Durun) deyin artık. Arkadaşlar durun diyelim bunlara. Yazık, günah... Dur demenin zamanı geldi, dört çapulcuya memleketi bırakmayalım” dedi.

Haberin Devamı

Şehit polis memuru Bal için ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Namaz öncesinde şehit polisin babası oğlunun tabutunun üzerine kapanarak, “Ben seni böyle mi gönderecektim” diye ağlarken, yakınları “dik dur” diyerek Hikmet Bal'ın metanetli olmasını istediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!