Şehir Gezginleri'nden fotoğraf sergisi

Güncelleme Tarihi:

Şehir Gezginlerinden fotoğraf sergisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Marmara, Mimar Sinan ve Trakya Üniversiteleri öğrencilerden oluşan ‘‘Şehir Gezginleri'' ekibi, ‘‘Eller, Yüzler, Siz ve Biz'' adlı bir fotoğraf sergisi açtı. Uzun süredir bir arada fotoğraf eğitimi alan üniversiteli öğrencilerin sergisi, 21 Temmuz-12 Eylül tarihleri arasında, Zeytinburnu Olivium Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde görülebilecek.

Marmara Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı'nın açtığı fotoğraf kursunda eğitim gören 13 öğrencinin katılımıyla oluşan Şehir Gezginleri'nin açtığı sergide, siyah-beyaz 46 fotoğraf bulunuyor. Fotoğraf çekmeye yeni başlayanların açtığı sergiyle ilgili bilgi veren Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Haber Ajansı (MİHA) Genel Yayın Yönetmeni Kayıhan Güven: ‘‘Bu sergi, onlar için önemli bir başlangıç. Çeşitli üniversitelerde okuyan ve bir arada eğitim gören genç fotoğrafçıların bu çalışmayı gerçekleştirmesi Türk fotoğrafçılığı için önemli bir adım,'' dedi. Olivium Alışveriş ve Eğlence Merkezi Genel Müdürü Murat İzci ise, halkı kültürel etkinliklere yakınlaştırmak için sergiye destek verdiklerini söyledi.

Sergide, Şule Altundağ, Coşkun Aşar, Sibel Atik, Serdar Çakır, Seda Erdoğan, Neslihan Gacal, Burcu Göknar, Filiz Karaata, Selda Rodoplu, Yusuf Sevinçli, Gökçe Uygun, Elif Üçer ve Gökşin Varan'ın fotoğrafları yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!