Savunma Sanayii Müsteşarlığına sözleşmeli personel alınacak

Güncelleme Tarihi:

Savunma Sanayii Müsteşarlığına sözleşmeli personel alınacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2012 10:10

Savunma Sanayii Müsteşarlığına, özel bilgi ve ihtisas gerektiren konularda çalıştırılmak üzere sınavla, kadro karşılıksız sözleşmeli personel alınacak.

Resmi Gazetede yayınlanan ilana göre, sözleşmeli personel başvurusu için Devlet Memurları Kanunu'nunda belirtilen genel şartları taşımak, en az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği veya bunlara denkliği Yükseköğrenim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğrenim kurumlarından mezun olma şartı gerekiyor.

Adayların, 10-11 Temmuz 2010 ve 9-10 Temmuz 2011'de yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından birinden KPSS P(1) puan türünden en az 70 puan almış olmaları, yabancı dil (İngilizce) yeterliliği için son iki yıl içerisinde Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'ndan 75 puan veya uluslararası geçerliliği olan yabancı dil bilgisi seviye tespit sınavlarından buna denk puan almış olmaları isteniyor.

Başvuranların, alanında en az iki yıl iş tecrübesine sahip olmak şartı da aranacak.

Başvurular, 2 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 18.00'de sona erecek. Başvuru için istenen belgelerin en geç 2 Nisan 2012 günü saat 18.00'e kadar Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı adresine teslim edilmesi gerekiyor.

Başvuran adaylardan KPSS sonuçlarına göre en yüksek puana sahip olandan başlanarak 5 katına kadar aday (son sıradaki adaya eşit puan alanlar dahil) sınava çağrılacak.

Sınav mülakat şeklinde yapılacak. Mülakat tarihi, çağrılacak adayların isimleri ile birlikte Müsteşarlıkta ve Müsteşarlık internet sitesinde 3 Nisan 2012 tarihinde ilan edilecek. Sınav 9 Nisan 2012 tarihinde başlayacak. En az 70 puan almak sınavda başarılı olmak için yeterli sayılacak.

Müsteşarlıkta ve Müsteşarlık internet sitesinde kazandığı duyurulan adaylar, Maliye Bakanlığı'nın vize izninin ardından işe başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!