Şatodaki cinayetten amca çıktı

Güncelleme Tarihi:

Şatodaki cinayetten amca çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2014 01:38

Adana’nın Sarıçam ilçesinde 23 Mayıs’ta, petrol istasyonu ve inşaat firması sahibi işadamı Şuayip Demir’in etrafı duvarlarla çevrili evinin bahçesinde kalaşnikofla öldürülen oğlu Mazlum Demir’in (19) cinayetine ilişkin araştırmalar sonuç verdi.

Haberin Devamı

Güvenlik kamerası kayıtlarının yok olması, o noktadaki kameranın arızalı olması polisi, aileye yöneltti. Aileden 100 kişi çapraz sorgulandı.

‘CEZAEVİNDE YATAR, DİNLENİRİM’

Olay yerinden 200 metrede uzakta, toprağa saplanmış olarak bulunan cinayet tüfeğinin kayışında insan dokusu saptandı. Kriminal Daire Başkanlığı’nın incelemesinde, doku, baş şüpheli görülen büyük amca Hasan Demir’in (57) oğlu Abdullah Demir’inkilerle tam uyuşmadı, ama benzerlikler saptandı. Babasına ait olabileceği şüphesiyle yapılan testte tam uyum sağlandı. Ekipler, Hasan Demir’i bulmak için çalışma başlattı. Demir’in olaydan kısa süre sonra ailesini de alıp, İstanbul’a gittiği öğrenildi. Demir Tuzla’da bir inşaatta bekçilik yaparken yakaladı. Adana’ya getirilen Demir, olayı inkar etti. “İnşaatlarda yatacağıma gider cezaevinde yatar, dinlenirim” diyen Demir tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!