Satırla ailesini rehin aldı

Güncelleme Tarihi:

Satırla ailesini rehin aldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2010 12:33

DİYARBAKIR’da psikolojik rahatsızlığı bulunan 31 yaşındaki Zeynar Dinar, ailesini satırla rehin aldı. Elindeki satırla tehditler savurarak kendine zarar veren Dinar, 4 saat sonra polisin biber gazı müdahalesi ile etkisiz hale getirildi.

Zeynar Dinar, evde bulunan anne ve babası ile 2 kardeşini satırla rehin aldı. Elindeki satırla ailesine korku dolu anlar yaşatan Dinar, komşuları tarafından çağırılan polisin tüm ikazlarına rağmen kapıyı açmadı. İtfayenin kapıyı kırması ile içeri giren polis, biber gazı sıkarak, aileyi dışarı çıkarmayı başardı. Ancak evde yalnız kalarak yaklaşık 4 saat polise direnen Zeynep Dinar, bu kez elindeki satırla kendine zarar vermeye başladı. Dinar’ın bulunduğu odaya biber gazı atarak, onu etkisiz hale getirmeye çalışan polisin bu çabası da sonuç vermedi.

Emniyet yetkilileri, Zeynep Dinar’ı, kendisine zarar vermeden etkisiz hale getirmek için Çevik Kuvet ekibini takviye olarak istedi. Eve giren Çevik Kuvvet ekibi, tazyikli biber gazı ve kalkanlarla Dinar’a müdahale etti. Güçlükle etkisiz hale getirilen Zeynep Dinar, ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, sıkılan gazdan polisler de etkilendi. İşsiz olan Dinar’ın psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ve tedavi gördüğü belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!