Sanem Amerika'ya kaçıyor

Güncelleme Tarihi:

Sanem Amerikaya kaçıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2006 00:00

Kudret Sabancı'yla bir çay bahçesinde öpüşürken görüntülenen Sanem Çelik, yurt dışına gidiyor. "Aliye"nin yedek çekimlerini tamamlamaya çalışan Çelik'in, Los Angeles'taki kız arkadaşının yanında bir hafta tatil yapacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

Başrol oynadığı "Aliye" dizisinin yönetmeni Kudret Sabancı'yla yaşadığı yasak ilişkiden dolayı bir haftadır magazin gündeminden düşmeyen Sanem Çelik'in, kendini toparlamak için yurtdışına gideceği öğrenildi. Hakkında çıkan haberleri şimdilik sadece sessiz sedasız izlemekle yetinen güzel oyuncu, son günlerde yaşadığı sıkıntıyı üzerinden atabilmek için Los Angeles'ta yaşayan Esra adındaki arkadaşının yanına gidecekmiş. Gazetecilerden gizli yapılan "Aliye"nin çekimlerinde önceki gün yer almaya başlayan Çelik, birkaç bölüm yedek çektikten sonra yurt dışına çıkacakmış. Güzel oyunun Los Angeles'ta bir hafta kalacağı söyleniyor.

Yapımcıdan uyarı aldı
Berna Laçin'in, Tarabya'daki Hayrola çay bahçesinde, jipin içinde sarmaş dolaş otururlarken kameralara yakalanan Sanem Çelik ile Kudret Sabancı'nın yasak aşkı hakkında sert açıklamalar yapması, herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı. Laçin'e bu açıklamalarından dolayı birkaç farklı yerden uyarı gitmiş. Özellikle de başrolü Kenan Işık ve Nurgül Yeşilçay'la paylaştığı "Belalı Baldız" dizisinin yapım şirketinden gelen uyarı çok sert olmuş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!