Sanat dünyasının en küçük penisi benimki

Güncelleme Tarihi:

Sanat dünyasının en küçük penisi benimki
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2004 01:46

Kadınların hayran olduğu İspanyol şarkıcı Enrique Iglesias, ‘‘penisinin küçük olduğunu’’ bizzat açıkladı. Iglesias, albümünün kapağında çıplak poz verip veremeyeceği sorulduğunda gerçeği itiraf etti

‘‘En büyük penis bende olsaydı plaklarım daha çok satardı. Fakat benimki belki de müzik dünyasındaki en küçük penis’’ dedi. Sevgilisi Anna Kournikova da bunu doğrulayarak ‘‘Fazla bir şey yok’’ diye konuştu.

Bugüne kadar Enrique Iglesias'ı efsanevi Latin aşık imajı ile gözünde büyütenler için bu haber büyük hayal kırıklığı yarattı. Anna ile beraber olmadan önce Enrique'nin yatağından birçok güzel kızın geçtiği biliniyor. Ayrıca babası Julio Iglesias da ‘‘kazanova’’ olarak ün yapmış bir şarkıcı.

ESKİLERDEN SINATRA

Iglesias'ın bu konuda yalnız olmadığı da belirtildi. Pop yıldızları Peter Andre ve Gareth Gates'in de penisi küçük şarkıcılar arasında yer aldığı öne sürüldü. Britney Spears da eski sevgilisi Justin Timberlake'ın ‘‘fazla göz doldurmadığını’’ açıklamıştı. Iglesias'ın ya da diğerlerinin penis boyları konusunda bir ölçü verilmedi, ancak eskilerden Frank Sinatra'nın 30 cm olduğu söyleniyor. Ewan McGregor, George Clooney ve Liam Neeson'un da her bakımdan büyük yıldızlar olduğu belirtiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!