Salı'nın "Fırtına"sı

Güncelleme Tarihi:

Salının Fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2006 00:00

Kanal D’nin yeni dizisi “Fırtına”, ilk bölümünden sonra, ikinci bölümünde de Türkiye’yi ekran başına kilitledi. Salı günü “Tüm Kişiler”de birinci olan “Fırtına” izleyicilerin de yeni ekran gözdesi oldu.

Haberin Devamı

 

 

 

Kanal D’nin başrollerinde; Burçin Terzioğlu, Murat Yıldırım,  Erkan Can, Zerrin Sümer, Salih Kalyon, Goncagül Sunar, Hüseyin Avni Danyal, Münir Canar, Jale Aylanç, Ömür Arpacı, Orhan Eşkin, Kadri Özcan , Deniz Erözen, Ayla Arslancan, Nihan Büyükağaç, Fatih Dokgöz, Fırat Can Aydın ve Erimşah Bora’nın oynadıkları, yapımını BKM’nin, yapımcılığını Necati Akpınar üstlendiği, yönetmenliğini de Metin Balekoğlu’nun yaptığı yeni dizisi  “Fırtına”nın Salı akşamı ekrana gelen ikinci bölümü de Türkiye’yi ekran başına kilitledi.

Karadeniz’in yemyeşil bir köyünde yaşayan iki ailenin, birbirlerine aşık iki gencinin hikayesini, sımsıcak bir dille ve herkesin kendinden bir şeyler bulacağı bir öyküyle anlatan “Fırtına”, milyonların yeni ekran gözdesi oldu.

Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu ve başarılı rejisiyle izleyicilerin gönlünde taht kuran  “Fırtına”, Tüm Kişiler’de yüzde 5.1 rating ve yüzde 20.6 izlenme payı birinci oldu.  
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!