Salihoğlu: Hangi kadın derneği bu olayı kınadı

Güncelleme Tarihi:

Salihoğlu: Hangi kadın derneği bu olayı kınadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 15:41

İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, gazetecilerle sohbet toplantısı düzenledi. Canını acıtan ve kendisini üzen 2 olaydan birinin İstanbul Adalet Sarayı'nın C kapısında gerçekleşen saldırı olduğunu belirten Salihoğlu "Gencecik bir polis memuru kadına karşı şiddetten korumak için görev yaparken şehit oldu ama hangi kadın derneği bu olayı kınadı" dedi.

Haberin Devamı

12 Mart günü İstanbul Adalet Sarayı’nın ’C’ kapısında gerçekleşen olayı da anımsatan Salihoğlu şöyle konuştu: "Dursun Zehir isimli bir evlat, sevgili annesi Hanıme Aslan’ı ve yanında bulunan polis memuru koruması Emrah Taşdemir’i vurarak şehit etti. Gencecik bir polis memuru daha 27 yaşında şehit oldu. Bu polis memuru arkadaşımız maalesef medyada pek geniş yer almadı.

Salihoğlu: Hangi kadın derneği bu olayı kınadı
Şehit polis memuru gözyaşlarıyla uğurlandı

Kadın dernekleri ise bu gencecik delikanlıya sahip çıkmadı. Polis memuru görevini yapıyor, Hanıme Aslan’ı koruyordu. Bu polis, kadınlara karşı şiddetten korumak için oradaydı. Hangi kadın derneği bu olayı kınadı? O kadın derneklerinin polis memuruna sonuna kadar sahip çıkmasını isterdim.

Salihoğlu: Hangi kadın derneği bu olayı kınadı
25 ARALIK DOSYASI BİZDE

Haberin Devamı

27 yaşındaki genç, hiçkimsenin dikkatini çekmedi. Ancak bir kedi ölüyor, ilgileniyorlar. Tabii o da önemli. Polis memuru Emrah Taşdemir’in 9 bin TL kredi borcu olduğunu biliyor musunuz? 27 yaşında daha evlenmemiş, hayatının baharında, Allah rahmet eylesin."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!