Şahane Hatalar Talih Kuşu / Heather McElhatton

Güncelleme Tarihi:

Şahane Hatalar Talih Kuşu / Heather McElhatton
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2012 12:30

Oyuncaklı, interaktif kitap denildiğinde son dönemde akla ilk olarak April Yayıncılık tarafından yayınlanan Heather McElhatton imzalı Şahane Hatalar geliyor.

Başrolde okuyucunun olduğu, yapılan seçimlere göre aynı kitap içerisinde yüzlerce farklı sona ulaşılan, kaderi okurun yazdığı Şahane Hatalar'ın devam kitabı Şahane Hatalar Talih Kuşu Mart ayında raflarda yerini aldı.

Bu sefer yirmi iki milyon dolar kazanıyoruz, durağan ve sorunlu hayatımız bir anda ters yüz oluyor ve yapıtığımız seçimlere göre kendimizi kimi zaman bir şatoda tek başımıza bulacağız, kimi zamansa satın aldığımız adada sevgilimizle başbaşa otururken. Para mutluluk mu getirecek yoksa yoksul hayatımızı mı özleyeceğiz, olduğu gibi bize ve seçimlerimize bağlı. İkinci kitapta ilk kitaptan farklı olarak yazar aids, büyü, sinestezya gibi kavramlara da eğiliyor. Bu yönüyle sonlar daha eğlenceli, öyküler daha incelikli, sürprizler ise daha çok. Kısa zamanda çoksatanlar listesinde yerini alan Şahane Hatalar'ın devamı Şahane Hatalar Talih Kuşu'nun bir diğer özelliği ise öykülerin çok katmanlı olması. Yeni bir okuma deneyimi düşleyen okurlar için Şahane Hatalar Talih Kuşu tüm kitapçılarda
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!