Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuru şartlarında son durum

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuru şartlarında son durum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2022 07:09

Sağlık bakanlığı personel alımı başvuru şartları için araştırmalar başladı. Personel alımı müjdesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından verildi. Sağlık Bakanlığı personel alımı hakkında açıklama yapan Bakan Koca 85 bin personelin alınacağını duyurdu. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman yapılacak?

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı müjdesi hakkındaki son açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapıldı. Bakan Koca son açıklamada, ‘Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor.’ dedi. Henüz başvuru şartları hakkında bir açıklama yapılmadı.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Sağlık Bakanlığı'nın 85 bin Kadro açacağını duyuran Koca'nın paylaşımı şöyle:

"Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın.

Haberin Devamı

Bakanlığımız, bu yıl 85 bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla! Gözümüz aydın."

Henüz başvuru tarihleri ve şartları hakkında bir açıklama yapılmadı.

BEYAZ REFORM SİSTEMİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Yeni sistem çalışmasının içinde yer alan Doç. Dr. İhsan Ateş Hürriyet’e anlattı: “Ek ödeme arttı, hastanelerin üzerindeki yük kalktı. Herkes çalıştığının karşılığını alacak. Asistanlara pozitif ayrımcılık geldi. Asistanların teşvik ödemelerinde yüzde 50’ye kadar ek artış olacak. Rapor sistemi değişti. Sözleşmeli doktorlar daha iyi özlük haklarına sahip olacaklar. 85 bin sağlık çalışanı ve tıbbi sekreter alınacak.”

BAKMADAN GEÇME!