Sabri Ülker için taziye mesajları

Güncelleme Tarihi:

Sabri Ülker için taziye mesajları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2012 17:35

Yıldız Holding'in Onursal Başkanı ve Ülker Grubu'nun kurucusu Sabri Ülker'in vefatı dolayısıyla taziye mesajları yağıyor.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN: ÜLKEMİZİN TANITIMINA EŞHİS KATKILAR SAĞLAYAN DEĞERLİ BİR VAKIF ADAMIYDI

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın, Ülker Grubu'nun kurucusu Sabri Ülker'in vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladığı belirtildi. Başbakan Erdoğan'ın mesajı şöyle: “Ülkemizin en muteber iş adamlarından, değerli büyüğümüz Sayın Sabri Ülker'in ahirete irtihalini derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Sayın Sabri Ülker, ürettiği tesisler ve markalarla ekonomimizin büyümesine, ülkemizin uluslararası tanıtımına eşsiz katkılar sağlayan, servetini hayır ve hasenat yolunda harcayan değerli bir iş adamı, değerli bir vakıf adamıydı. Merhum Sabri Ülker'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, geride kalan ailesine, yakınlarına, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum.”

Haberin Devamı

DAVUTOĞLU: SABRİ AMCAMIZIN MEKANI CENNET OLSUN

Bakan Davutoğlu, Ülker’in kurucusu Sabri Ülker’in hayatına kaybetmesine ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Ahlak ve erdemi ile hepimize örnek bir hayat sergilemiş olan Sabri amcamızın mekanı cennet olsun. Örnek iş ahlakını cömertlik ve hayırseverlikle taçlandıran zarif bir İstanbul beyefendisi olarak yaşadı. Samimi bir Müslüman olarak Hakk’a yürüdü. Allah rahmet eylesin” ifadelerini paylaştı.

ÇELİK: GELECEK NESİLLERE DAHA İYİ BİR TÜRKİYE BIRAKMAK İÇİN SAHİP OLDUĞU İMKANLARI KULLANIRDI

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, işadamı Sabri Ülker'in vefatı nedeniyle, oğlu Murat Ülker'e başsağlığı mesajı gönderdi. Çiçek, mesajında şunları ifade etti:“Devletimizin ilk kuşak sanayicilerinden, Türkiye'nin öncü girişimcilerinden babanız Sabri Ülker beyefendinin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakılması için sahip olduğu imkanları her zaman kullanan merhum Ülker'e Allah'tan rahmet, size, ailenize ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.”

ARINÇ: İMKANSIZLIKLAR İÇİNDE DÜNYA MARKASI ÇIKARMAYI BAŞARDI

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ülker Grubu'nun kurucusu Sabri Ülker'in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Merhum Sabri Bey başarılı bir iş adamıydı. İmkansızlıklar içerisinden bir dünya markası çıkarmayı başardı” dedi.

Haberin Devamı

HİSARCIKLIOĞLU: ÜLKE EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKIDA BULUNDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Sabri Ülker’in vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, “Sabri Ülker, bugün Türkiye’nin en büyük işletmelerinden birisine dönüşen Ülker Grubu ile ülke ekonomisine ve istihdamına çok büyük katkılarda bulunmuş ve emek vermiştir. Sabri Ülker’in iş dünyasındaki başarısı herkes için bir rol model niteliğindedir” dedi.

KAMALAK: HİZMETLERİ HAYIRLA ANILACAK

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak da Sabri Ülker'in vefatı dolayısıyla mesaj yayınladı. Kamalak mesajında, “Ülkemizin saygın iş adamlarından Sabri Ülker'in vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Ülkemize ve milletimize yaptığı hizmetler her zaman hayırla anılacaktır. Kendisine Cenab-ı Hak'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabrı cemil niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

KOCA: ZİHİNLERDE İYİ İNSAN OLARAK ANILACAK

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, Sabri Ülker, “Ülkemizin iş hayatının gelişimine yaptığı yüksek katkılar yanında hayırhah bir insan olmasıyla da zihinlerde iyi insan olarak anılmaya devam edecektir” dedi.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI DİLEĞİ

Beşiktaş Kulübü, vefat eden iş adamı Sabri Ülker için başsağlığı mesajı yayımladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Sponsorumuz Ülker Grubu'nun kurucusu ve onursal başkanı Sabri Ülker'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Sabri Ülker'e Allah'tan rahmet, Ülker ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz” denildi.

Haberin Devamı


Galatasaray Kulübü, vefat eden iş adamı Sabri Ülker için başsağlığı mesajı yayımladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Ana sponsorlarımızdan Ülker Grubu'nun kurucusu ve onursal başkanı Sabri Ülker'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Sabri Ülker'e Tanrı'dan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Ülker Grubu'na başsağlığı dileriz” denildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!