Saban'ın şikayetine ret

Güncelleme Tarihi:

Sabanın şikayetine ret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2011 17:26

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Nedim Saban'ın, 'Onur, Tiyatro,Yavşaklık ve Nedim Saban' adlı yazısı nedeniyle Levent Kazak aleyhinde açtığı hakaret davasını reddetti.

Haberin Devamı

Tiyatrocu Onur Bayraktar’ın motosiklet kazasında ölümünün ardından Levent Kazak Bayraktar’ın rol aldığı oyunu ertelemeyen Nedim Saban’ı eleştirmişti. Saban Kazak’ın kendi kişisel internet sitesinde kaleme aldığı yazı üzerine şikayette bulunmuştu.

Şikayeti inceleyen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı sanatçıların ifadelerini ve düşüncelerini hiçbir etken altında kalmadan açıklayabilmeleri gerektiği sonucuna vararak söz konusu şikayette suç unsuruna rastlanmadığına bu nedenle kovuşturmaya gerek olmadığına karar verdi.

SAVCILIĞIN KARARINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ

 

 

 

 

 


 

Haberin Devamı

Levent Kazak, tiyatrocu Onur Bayraktar’ın ölümünün ardından Bayraktar’la birlikte sahneye çıkan oyuncuların cenaze sonrası oynamak istemediklerini söylemelerine rağmen ertesi günkü oyunu iptal etmeyen Nedim Saban’ı kendi sitesinde kaleme aldığı yazıda eleştirmişti.

Kazak yazısında “aslında nedim saban’ın bunu yapma sebebi, ne o gece gelen seyirciyi döndürmemek, ne de onlardan alacağı üç kuruş paradır” demiş, yapılanın çirkin bir halkla ilişkiler çalışması olduğunu savunmuştu.

LEVENT KAZAK’IN YAZISININ TAMAMINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!