RTÜK Üyesine saldırıyla ilgili gelişme

Güncelleme Tarihi:

RTÜK Üyesine saldırıyla ilgili gelişme
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2014 15:30

RTÜK’ün CHP kontenjanından seçilen üyesi Ali Öztunç’a önceki gün makamında saldırmak isteyen B.S hakkında idari işlem başlatıldı.

Haberin Devamı

Öztunç'un da adli işlem için avukatlarına talimat verdiği öğrenildi. Başkan Davut Dursun da Öztunç’un odasına gelerek geçmiş olsun diledi. RTÜK Başkanı Davut Dursun ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYOR
“Son derece üzücü. Söz konusu kurum çalışanı uzun süreden beri psikolojik tedavi görüyor. Bu nedenle vardiya usulü çalışıyor. Olay saatinde de kurumda görevli değil. Buna rağmen, televizyonda RTÜK’ün önüne siyah çelenk bırakıldığını görünce sayın Ali Öztunç’un odasına gittiğini öğrendik. Durumu öğrenir öğrenmez sayın Ali Öztunç’u ziyaret ederek üzüntülerimi bildirdim. İlgili personel hakkında gerekli idari işlem başlatıldı..”

TÜRKİYE’DEKİ GERİLİMİN YANSIMASI
RTÜK’ün MHP kontenjanından seçilen üyesi Esat Çıplak ise bu olayın kabul edilebilir hiçbir tarafı bulunmadığını belirterek, “Olay aslında Türkiye’deki gerilimin bir yansıması. İnsanların farklı düşünceleri ve görüşleri olabilir. Bunu şiddete çeviren zihniyeti sorgulamamız lazım. Dolayısıyla Türkiye’nin yönetim kademelerindeki insanlar kendilerini biran önce sorgulamalılar. Çünkü Türkiye’de toplumsal gerilime sebep olan yapı gitgide azgınlaşıyor. Bu durum çok tehlikeli

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!