Rowan Gibson, Teradata konferansında

Güncelleme Tarihi:

Rowan Gibson, Teradata konferansında
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2006 11:15

Dünya çapında bir bilişim devi olan Teradata tarafından düzenlenen 11. Teradata Universe Business Konferansı, 2- 6 Nisan tarihleri arasında Madrid’de gerçekleşiyor. Bu yıl ana teması “Olasılıkları Keşfetmek” olan Avrupa’nın önde gelen forumlarından birisi olan konferansın bu yılki ana konuşmacısı, “Bestseller” yazar ve iş stratejisti Rowan Gibson olacak.

Haberin Devamı

Dünyanın en büyük şirketlerine veri ambarı çözümleri sunan Teradata, her yıl düzenlediği Universe Business Konferanslarının 11.sini Madrid’de düzenliyor. 11. Teradata Universe Business Konferansı, “Kurum Analitiği”, “Finansal Yönetim”, “Müşteri Tecrübesi Yönetimi” ve “Değer Zincir Yönetimi” alanlarında profesyonellere yönelik hazırlanmış konferans ve panellerden oluşuyor.

 

Avrupa’nın önde gelen forumlarından birisi olan konferansın bu yılki ana konuşmacısı, “Bestseller” yazar ve iş stratejisti Rowan Gibson olacak. Gibson’ın konuşması yeni ekonomide kurum stratejilerinin yeniden gözden geçirilmesinin gerekliliğine odaklanıyor. Rowan Gibson konuşmasının ana temasını “Doğrusal olmayan bir dünyada, doğrusal düşünmek işe yaramaz. Kazananlar değişim eğrisinin başında yer alanlar olacak. Zaman meydan okuma zamanıdır” şeklinde belirtiyor.

 

Haberin Devamı

Konferans kapsamında yer alan diğer konular ise şöyle:

 

- Mike Koehler,TeradataBaşkan Yardımcısı, “Veri Ambarı ile Yeni Olasılıkları Keşfetmek”

- Candido Leonelli, Bradesco Bankası (Brezilya’nın ilk özel bankası) CRM Yöneticisi“CRM Değişimi”

- Jens Heitmann, AIRBUS Sistem Standardizasyon Yöneticisi “RFID verisindeki değerin keşfi“

 

İki tam gün süren oturumların olduğu 11. Teradata Universe Business Konferansında yarım günlük bir workshop ve tam günlük bir sosyal program da yer alıyor. Sosyal program kapsamında katılımcılara 2 ayrı seçenek sunuluyor. Katılımcılar, Madrid’in en ünlü golf sahası “Golf Olivar de la Hinojosa” da tam günlük bir golf heyecanı yaşayabilecek veyagüzel sanatlar koleksiyonlarında dünyanın belli başlı yapıtları arasında yer alan Plaza Mayor, The Royal Palace ve Prado Museum’u gezebilecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!