Renksiz yarışma

Güncelleme Tarihi:

Renksiz yarışma
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

10'uncusu düzenlenen ‘Miss Model of Turkey '98’ yarışması bu yıl beklenenin aksine sönük geçti. Organizasyon içindeki aksaklıklar, Alanyalılar’ın ilgisizliğiyle birleşince yarışma sessizce tamamlandı.

Alanya’da düzenlenen yarışmada birinci seçilen Ayşin Işık, 17 yaşında ve 1.78 cm. boyunda. Neşe Erberk Ajans’a bağlı olarak mankenlik yapan Işık, 8 Kasım Pazar günü İstanbul Swiss Otel’de yapılacak ‘Miss Model of the Worl’ yarışmasında ülkemizi temsil edecek. Ankara'dan yarışmaya katılan 19 yaşındaki Nilüfer Silsüpür ikinci ve basın güzeli seçilirken, İzmirli 18 yaşındaki Yasemin Atasu üçüncü oldu.

Yarışmanın ikincisi Nilüfer Silsüpür, T&T Ajansa bağlı olarak Ankara'da mankenlik yapıyor ve üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Liseyi Süper Lise'de bitiren Atasu, şimdilik mankenliğin eğitim hayatını olumsuz etkilediğini ve en kısa zamanda üniversite sınavları için çalışmaya devam edeceğini belirtiyor.

Sunuculuğunu Gül Erda'nın yaptığı gecede sanatçı, dört tane de şarkı seslendirdi. Jürinin karar vereceği aralarda sahneye genç popçu Ali Güven ve Gülen de çıktılar. Daha önce Sibel Tan, Begüm Özbek, Gökçe Yanardağ ve Esra Dop'un da aralarında bulunduğu dokuz manken bu yarışmada profesyonel mankenliğin ve şöhretin ilk adımını atmışlardı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!