Renault, Master ve Trafic'i yeniledi başlangıç fiyatını 32 bin YTL yaptı

Güncelleme Tarihi:

Renault, Master ve Trafici yeniledi başlangıç fiyatını 32 bin YTL yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2007 00:00

Renault, hafif ticari araç modelleri Trafic ve Master'ı yenileyerek donanımlarını zenginleştirdi. Makyajlanan yeni Trafic 33-40 bin YTL ve yeni Master ise 32-48 bin YTL arasında değişen fiyatlarla Türkiye pazarına sunuldu. Türkiye'de 1998'den beri 20 bin 363 Master, 2004'ten itibaren de 7 bin 530 Trafic satışı gerçekleştiren Renault, 2007 yılında ise 5 bin adet Master ve 2 bin adet civarında da Trafic satmayı hedefliyor.

Yenilenen Trafic modelinde 5 ve 6 metreküp yük kapasiteli 'Multix' ve 'Van' karoser seçenekleri sunulurken, ayrıca 9+1 Minibüs versiyonu yer alıyor. Modern ve cesur tasarımlı yeni Trafic, sinyal lambalarını da içeren yekpare farları ve yenilenen ön yüzü ile dinamizmi simgeliyor. Yeni ön panjur üzerinde 'Renault' logosu yer alırken, arkada ise daha dinamik ve şık tasarımlı yeni stop lambaları ile daha koruyucu tip yeni bir marşpiye bulunuyor.

Yeni Trafic'in 'Confort' ekipman seviyesinde sürücü hava yastığı, ABS+EBV, ön gergili ve güç sınırlayıcı ön emniyet kemerleri, ön ve arka viraj denge çubuğu, ön ve arka fren diskleri, yük sabitleme sistemi, yan koruma barları, kumanda ile açılan elektronik motor kilidi (immobilizer), iyileştirilmiş süspansiyon sistemi standart olarak sunuluyor. 'Grand Confort' ekipman seviyesinde ise tüm bu ekipmanlara ek olarak elektrikli ön camlar, elektrik ayarlı, buz ve buğu çözücülü yan aynalar ve dış ısı göstergesi ve yeni Trafic’de ilk kez lanse edilen üç düğmeli kontakt anahtarı, yağmur sensörü ve otomatik yanan farlar standart olarak sunuluyor. Multix versiyonunda ise davlumbaz kaplamaları ile sürücü arkası platform kapağı kaplaması bulunuyor. Estetik ve dış ekipmanlar olarak ön sis farları, yeni tip jant kapakları, gövde rengi ön tampon ve Multix versiyonunda gövde rengi marşpiye ve tampon dikkat çekiyor. Grand Confort ekipman seviyesinde manuel klima+polen filtresi, panelvanda camlı sac bölme serbest opsiyon olarak sunulurken, 16 inç alüminyum alaşımlı jant ve park sensörü 'Stil Paketi'ni oluşturuyor.

GÜVENLİK VE KONFOR ARTTI

Renault'nun 5 ve 6 ileri vites seçeneklerine sahip 2.5 dCi motor seçeneğiyle satışa sunduğu yeni Master'da 8, 9.1, 10.8, 12.6 metreküp Panelvan; 14+1, 17+1, 18+1 Minibüs; orta, uzun ve çift kabin kamyonet olmak üzere birçok versiyon bulunuyor. Renault ürün gamına ait olduğunu gösteren yeni panjur tasarımı ile yeni Master’ın ön dizaynı daha sağlam bir görünüme kavuşturulurken, döşemeler ve iç ambiyans değiştirildi.

ABS'nin standart olarak sunulduğu yeni Master, sürücü hava yastığı, ön gergili ve güç sınırlayıcı ön emniyet kemerleri, ön viraj denge çubuğu, ön ve arka fren diskleri, yük sabitleme sistemi, yan koruma barları, kumanda ile açılan elektronik motor kilidi gibi güvenlik ekipmanlarıyla donatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!