Güncelleme Tarihi:
Rektörlük yemekhanesinde gazeteciler ve personel ile biraraya gelen Rektör Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap, kendi yaptığı işkembe çorbasından ikram etti. İşkembe çorbasının malzemesinin iyi seçilmesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Büyükkasap, un ve yumurta sarısıyla terbiye edilmesini tavsiye etti.
Yaptığı işkembe çorbasını servis yapan Rektör Prof. Dr. Büyükkasap, terbiye edilen işkembenin kıvamında haşlanması ve kemik suyuyla pişirilmesi gerektiğini belirtti. Prof. Dr. Büyükkasap, fırsat buldukça evinde yemek yaptığını belirterek, “Yemek yapmak bir sanattır. Bir rektör her işten anlamak zorundadır. Yoğun tempomuzun arasında ekibimizle buluşup karşılıklı yemek yiyoruz. Daha önce paça çorba, çoban kavurma, ciğer sote gibi yemekler yapmıştık” diye konuştu.