Reklam arası Franck Muller saat notu

Güncelleme Tarihi:

Reklam arası Franck Muller saat notu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2007 00:00

CHP Lideri Deniz Baykal Artvin mitinginin ardından atv’de yayınlanan ’Seçim Meydanı’ programına katılarak değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan’ın kendisine yönelik "Ehlikeyiftir. Başbakan olmak istemez" ifadesini eleştiren Baykal, sözlerini şöyle sürdürdü: Benim niyetimi söylemek hakkını nereden buluyor, böyle bir hüküm verilebir mi, kim verebilir? Ben çalışıyorum. Daima büyük sıkıntılar içinde koştuk, mücadele ettik. Bu rahat yaşamak isteyen bir insanın seçeceği bir hayat tarzı mı? Bizim arkamızda para yok, yabancı ülke desteği yok. Benim tek mutluluğum ailem. En büyük mutluluğu orada buluyorum. İçkim yok, kumarım yok, gece hayatım yok, kolumda 15 bin dolarlık saatim yok, marka tutkum yok. Bir gün gidip 5 yıldızlı otelde ’hafta sonunu geçirelim’ demedik. Buraya geldiğim zamanlarda Beşiktaş’taki Devlet Konukevi’nde kalıyorum. Yurt dışı harcırahı almıyorum, arkadaşlarım da almıyor. Ne hediye alıyorum ne bir şey? 32 yıl aynı evde kaldım ben. Gazetemi kendim alırım, parasını kendim öderim. Ehlikeyif Baykal’ın hayat tarzı bu.

O SAAT FRANCK MULLER

Haberin Devamı

Baykal, reklam arasının ardından 15 bin dolarlık saatle ilgili kendisine iletilen notu da okudu. Baykal, "’O saat Franck Muller’dir. Franck Muller saatin en düşük fiyatı 60 bin dolardır’ Yani yanlışlık yapma, haksızlık yapma diyorlar. Yani ehlikeyif olanlar daha net ortaya çıkıyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!