'Rahşan Hanım'ın sağlığı iyi ama son derece üzgün'

Güncelleme Tarihi:

Rahşan Hanımın sağlığı iyi ama son derece üzgün
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2006 15:03

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Rahşan Ecevit'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Metanetini koruyor ama tabii ki, son derece üzgün” dedi.

Haberin Devamı

Eski başbakanlardan Bülent Ecevit'in vefatı dolayısıyla DSP Genel Merkezine taziye ziyaretleri sürüyor.

DSP Genel başkanı Zeki Sezer, Türkiye'nin onurlu ve önemli bir devlet adamını kaybettiğini belirterek, taziyeye gelerek acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

Sezer, gazetecilerin Rahşan Ecevit'in sağlık durumunu sormaları üzerine, ”Rahşan Hanımın sağlık durumu son derece iyi. Metanetini koruyor ama tabii ki, son derece üzgün” dedi.

Ecevit'in doktor kontrolü altında olup olmadığının sorulması üzerine Sezer, ”Tabii ki, yanında bir doktor var. Ancak özel bir doktor kontrolü söz konusu değil” diye konuştu.

DSP Genel Merkezine taziye ziyaretinde bulunan Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Genel Başkan Yardımcıları Haydar İlker ve Abdullah Kahraman, Ecevit'in dürüst ve namuslu bir devlet adamı olduğunu ve kişisel çıkarlarının üzerinde siyaset yaptığını ifade ettiler.

Haberin Devamı

DSP'ye ayrıca Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği temsilcisi Sinan Alkan, Aşık Veysel Kültür Derneği Başkanı Vedat Tatar ve Kars-Ardahan-Iğdırlılar Birliği Dayanışma Platformu Genel Başkanı Sebahattin Şengül, başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!