PTT’ye çaÄŸrı merkezi hizmeti

Güncelleme Tarihi:

PTT’ye çağrı merkezi hizmeti
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 17, 2007 11:58

PTT, CMC’den çağrı merkezi hizmeti almaya başladı. 444 1 PTT (444 1 788) numaralı PTT çağrı merkezine gelen tüm çağrılar CMC’nin deneyimli ve profesyonel ekibi tarafından yanıtlanacak.

Haberin Devamı

PTT çağrı merkezi pazar hariç haftanın 6 günü 08.30-17.30 arası canlı destek sunacak ve 7 gün 24 saat ise sesli yanıt sistemi aracılığıyla hizmet verecek.

 

Ãœlkemiz çaÄŸrı merkezi sektörünün önde gelen ismi CMC’den (Customer Management Center) hizmet alan firmaların arasına PTT de katıldı. CMC’den çaÄŸrı merkezi hizmeti almaya baÅŸlayan PTT, böylece maksimum müşteri desteÄŸi sunmayı hedefliyor. PTT müşterileri haftanın 6 günü 08.30-17.30 saatleri arası müşteri temsilcisinden canlı destek alabilecek, 7 gün 24 saat ise sesli yanıt sisteminden (IVR) yararlanabilecekler. PTT’nin çaÄŸrı merkezi numarası ise 444 1 PTT Â(444 1 788) olarak belirlenmiÅŸ bulunuyor.

 

Haberin Devamı

Çağrı merkezi aracılığıyla PTT’nin posta çeki hesaplarına yönelik işlemler ve PTT aracılığıyla yapılan kayıtlı posta gönderi takiplerine yönelik sorgulamalar gerçekleştirilebilecek. Çağrı merkezi aynı zamanda İPÇ (İnternet Posta Çeki) kullanımı ve PTT hizmetleri hakkındaki genel sorulara da yanıt verecek. Sesli yanıt sistemi (IVR) üzerinden ise bakiye öğrenmek, şifre almak, kampanya bilgisi almak gibi hizmetler de yapılabilecek. CMC çağrı merkezi personeli, PTT’nin hizmetleri konusunda yoğun ve ayrıntılı bir eğitim sürecinden geçirilmiş bulunuyor. Böylece çağrı merkezini arayan PTT müşterileri gereksinim duydukları konularda eksiksiz ve ayrıntılı destek alabilecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!