Propagandacı aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Propagandacı aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2002 14:52

Antalya'dan, bağımsız milletvekilliğine adaylığını açıklayan işadamı Köksal Selçik, seçim dönemine kadar mahallelerde dolaşarak kendisine oy isteyecek maaşlı ''propagandacı'' bulmak amacıyla gazeteye ilan verdi.

Haberin Devamı

Antalya'da ''3 Kasım Genel Seçimleri'nin erken adayı'' olarak adını duyuran 35 yaşındaki işadamı Köksal Selçik, gazeteye ilginç bir eleman ilanı verdi. 

''Bağımsız milletvekili adayına vasıflı, vasıfsız elemanlar aranıyor'' başlıklı ilanla ilgili Köksal Selçik, kendisi için çalışacak elemanlara, ayda 250 milyon lira maaş vereceğini belirtti. 

Bu kişilerin mahallelerde dolaşarak propaganda yapacağını ve oy isteyeceğini belirten Selçik, ''1999 yerel seçimlerinde Kepez Belediye Başkanlığı'na bağımsız aday olmuştum. Ancak bu seçimlerde çalışacak elemanları seçmekte geç kalmıştım. Bu sefer işimi şansa bırakmadım'' dedi. 

İlanın gazetede yayınlanmasının ardından başvuranlardan 3'ünün işealındığını belirten Köksal Selçik, ''propagandacılar''ın sayısının yaklaşık 50 olacağını belirterek şunları söyledi: 

''Bu sayı gönüllülerle birlikte 100'e ulaşacak. Ben Antalya'da diğer partilerin benimki gibi bir kadrosunun olduğunu sanmıyorum. Geçmişte çok çile çektim, çok acı çektim. Ama kimse bana sahip çıkmadı. Bu yüzden esnafın, garibanın halinden anlarım. Ben bu yaşananlara (Dur) diyeceğim. Esnafa, garibana sahip çıkacağım.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!