Poyraz Karayel 37.bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 37.bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 10:35

Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizisi Poyraz Karayel’de işler karışıyor. Poyraz Karayel 37.bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Begüm, Poyraz'ı büyük bir tuzağın içine çekiyor. Merakla beklenen dizi Poyraz Karayel 37.bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 37.yeni bölümde fragmanı yayınladı. Yeni bölümde heyecan dorukta. Begüm ortalığı birbirine katıyor. Poyraz, Begüm’ün yalanlarına maruz kalıyor. Bahri ve Adil Topal karşı karşıya geliyor. Peki bu savaşın galibi kim olacak? Sefer ve Sema yüzleşecek. Sadrettin ise İpek'in gerçek kimliğini öğreniyor.

POYRAZ KARAYEL 37.BÖLÜM 1.FRAGMANI İZLE



POYRAZ KARAYEL 37.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLE



POYRAZ KARAYEL 36.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Poyraz, Ayşegül ve İsmail’i aynı masaya toplayan Bahri; Ayşegül ve Poyraz’ın ilişkilerini noktalamasını ister. Poyraz ve Ayşegül buna anlam veremezler. Ayşegül babasıyla konuşmaya gittiğinde işin iç yüzünü anlar. 
Bahri, İsmail Karayel’in Adil Topal olduğunu öğrenmiştir. Bahri ve Ayşegül büyük bir kavga ederler. Ayşegül bir seçim yapmak zorundadır.

Bahri ise İsmail’i öldürüp intikamını almakta kararlıdır. İsmail’in Adil Topal olduğunu öğrenen Sadreddinler de harekete geçer. Ama Poyraz da boş durmamaktadır. Poyraz babasının öldürülmesine engel olmaya çalışırken, klinikten taburcu olan Begüm Poyraz’ı köşeye sıkıştıracak yeni bir plan içindedir.

BAKMADAN GEÇME!