Polisin yanında tıraş olurken yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Polisin yanında tıraş olurken yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2011 13:19

BOSTANCI’da 6 yıl önce trafik yüzünden tartıştığı kamyonette bulunan bir kişiyi öldürmek, bir kişiyi de yaralamaktan aranan tekstilci Faruk B.(41) polisin dikkati sayesinde yakalandı. Cinayet Büro Amirliğinde bir polisin, her zaman gittiği berberde yanında tıraş olmaya gelen zanlıyı tanıyarak yakaladığı öğrenildi.

E-5 Karayolu Bostancı’da 13 Ekim 2005 tarihinde meydana gelen olayda tekstil işiyle uğraşan Faruk B., yol üzerinde önüne direksiyon kıran bir kamyonetin içindeki kişilerle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede karşılıklı küfürleşmeyle kavgaya dönüştü. Trafiğin yoğun olması nedeniyle iki taraf bir yandan otomobilleriyle ilerleyip zaman zaman araçlarından inerek kavga etmeyi sürdürdü. Görgü tanıklarının ifadelerine göre trafiğin durma noktasına geldiği bir anda kamyonettten inen kişiler Faruk B.’nin aracının camlarını kırmaya başladı. Bu sırada tabancasını çekerek aşağı inen Faruk B., etrafa kurşun yağdırdı. Olayda kamyonette bulunan Çoşkun Karataş(37) hayatını kaybederken Ferhat Aslaner(37) yaralandı. Zanlı Faruk B., olaydan sonra kaçtı.

POLİSİN YANINDA TIRAŞ OLUNCA YAKALANDI

Polis tarafından 6 yıldır aranan Faruk B., Cinayet Büro Amirliğinin bir dedektifinin dikkati sayesinde yakalandı. Zeytinburnu’nda her zaman gittiği berbere tıraş olmaya giden polis memurunun, yanında tıraş olan kişiyi Faruk B.’ye benzettiği öğrenildi. Polisin tıraşı bittikten sonra berberden ayrılmadığı ve sakal tıraşı olan zanlıya kimlik sorduğu öğrenildi. Zanlının verdiği kimliğin sahte olduğunun anlaşılması üzerine Faruk B.’nin yüzü köpüklü bir şekilde gözaltına alındığı öğrenildi. Cinayet Büro Amirliğine getirilen zanlının polisin 6 yıldır aradığı cinayet zanlısı olduğu ortaya çıktı.

Poliste işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!