Polis şehir merkezine inen ayıları kovaladı

Güncelleme Tarihi:

Polis şehir merkezine inen ayıları kovaladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2013 08:02

BURSA’da gece mesaisinden çıkıp evine gitmekte olan bir vatandaşı iki ayı kovaladı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi, siren çalarak korkuttukları ayıları ormanlık alana kovaladı.

Haberin Devamı

Merkez Yıldırım İlçesi’nde saat 02.00 sıralarında işten çıkıp evine gitmekte olan bir vatandaşı, Temenyeri Caddesinde yürürken iddiaya göre, iki ayı kovaladı. Koşarak evine giden vatandaş, 155 Polis İmdat hattını arayarak kendisini iki ayı tarafından kovalandığını ve ayıların Temenyeri parkına girdiğini söyledi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

ŞEHİR MERKEZİNE İNEN AYILAR 2 KİŞİYİ KOVALADI

Merkez Yıldırım İlçesi’nde saat 02.00 sıralarında evine gitmekte olan bir kişi, Temenyeri Caddesi üzerinde yürürken iki ayı tarafından kovalandı. Koşarak evine giren vatandaş 155 Polis İmdat’ı arayarak yaşadıklarını anlattı, Temenyeri PArkı’na giren ayıların başka kişilere zarar vermemesi için önlem alınmasını istedi. Bunun üzerine 155 belirtilen adrese çok sayıda polis ekibi yönlendirdi.

Haberin Devamı

ORMANA KAÇTILAR

Polis ekipleri bölgedeki park, bahçe ve sokaklarda ellerinde fenerler ile ayıları aramaya başladı. Ayıların saldırma ihtimali üzerine bazı polisler ise ekip araçları ile gezmeyi tercih etti. Siren çalan polis ekipleri, Temenyeri Parkı’ndan çıkan ayıların hemen yakında bulunan ormanlık alana kaçtığını gördü.

Bölgede yaşayan vatandaşlar Uludağ’da aç kalan ayıların evlerin önündeki çöp konteynerleri içersindeki yiyecekler ve piknik yapan ailelerin bıraktıkları atıklarıyemek için şehire indiğini söylediler.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!