Polis müdürünü bıçaklayanlara şafak operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Polis müdürünü bıçaklayanlara şafak operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2010 11:06

MERSİN’de, Tunceli’deki çatışmada ölü ele geçirilen teröristin cenazesi sırasında çıkan olaylarda bıçaklanarak ağır yaralanan Mersin Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak’a saldıranlara yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Terörle Mücadeleden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak, 20 Ekim’de, Selen Kavşağı yakınında terörist cenazesi için toplanan gruptan ayrılan bir kaç kişinin bıçaklı saldırısına uğramış ve 3 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Olayda Emniyet Müdür Yardımcısı Anadolu Atayün ile bir polis memuru da tartaklanmıştı. Bulak’ı bıçakladığı iddiasıyla yakalanan U.B. ve M.D. tutuklanmıştı.

Emniyet Müdür yardımcılarına yönelik saldırıyı gerçekleştirenlere yönelik bugün sabaha karşı bir operasyon daha yapıldı. Adresleri önceden tespit edilen 5 şüpheli, Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Evlerinde yakalanan şüpheliler, sabah erken saatlerde Devlet Hastanesi’nde doktor kontrolünden geçirildi. Zanlılar, alınan doktor raporunun ardından sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şubesi’ne götürüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!