Polis dayağı saniye saniye görüntülendi

Güncelleme Tarihi:

Polis dayağı saniye saniye görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2009 17:20

İstanbul Avcılar’da Yunus timlerinin döverek hastanelik ettiği üniversite öğrencisi Güney Tuna’nın dövülme anı arkadaşı tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haberin Devamı

İŞTE SANİYE SANİYE DAYAK ANI - WEB TV

 

Avcılar'da rutin uygulama yapan ve yunus olarak tanınan polislerin Aydın Üniversitesi İngilizce Çevirmenlik Bölümü son sınıf öğrencisi Güney Tuna'yı (21) feci şekilde dövdüğü iddia edildi. Bacaklarında iki kırık ve beyninde darbeye bağlı ödem oluşan Nöroşirurji Kliniği'nde tedaviye alınangencin hayati tehlikeyi atlatamadığı, savcılığın da olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avcılar Mustafa Burcu Parkı'nda dün gece 23.30 sularında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Aynı mahallede oturduğu çocukluk arkadaşlarıyla parka gelen Aydın Üniversitesi İngilizce Çevirmenlik Bölümü son sınıf öğrencisi Güney Tuna, arkadaşlarıyla birlikte şarap içti. Bu sırada rutin uygulama yapan ve yunus olarak tanınan asayiş ekipleri gençlerin yanına yaklaştı. Polisler, gençlerden parktaki şarap şişelerini kaldırmalarını ve parkı terk etmelerini istedi. Yaklaşık 10 dakika sonra tekrar parka gelen polisler, isteklerinin yapılmadığını görünce öfkeden deliye döndü. Çıkan tartışmada Güney Tuna, aldığı yumruk ve tekme darbeleriyle yere yığıldı. Tuna, olay yerine gelen Avcılar Merkez Karakolu'na bağlı otomobile bindirildi.

Arkadaşının tartaklandığını gören Mustafa Söylemez, “Güney, onlara ‘Burada oturmamıza engel olamazsınız’ deyince öfkelendiler. Ekip aracına yumruklayarak bindirdiler. Aracın içinde de dayak devam etti. Onu Ambarlı'ya götürmüşler ve orada da dayağa devam etmişler” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!