Pendik'te korkunç olay! Çöp konteynerlerinde ceset bulundu... Tüyler ürperten detaylar:16 parçaya bölünmüş

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2024 14:09

İstanbul'un Pendik ilçesinde iki ayrı çöp konteynerinde parçalara ayrılmış erkek cesedi bulundu. Bulunan parçalardan bir bacakta platin olduğu ve cesedin 16 parçaya bölündüğü belirlendi. Polisin olay yerindeki incelemesi sürerken cesedin 79 yaşındaki Nihat Salih isimli kişiye ait olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Dumlupınar Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, çöp atmak için konteynere yaklaşan vatandaş, parçalanmış cesedi gördü. ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmada, cesedin kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış olarak iki farklı konteynerde bulunduğu ve erkek cesedi olduğu tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede bulunan konteynerlerde de incelemeler yaptı. Yapılan incelenmelerde cesedin Nihat Salih adında bir kişiye ait olduğu belirlendi.

İncelemelerin tamamlanmasının ardından Nihat Salih'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çöp konteynerinin yanına gelen bir kadının da polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü görüldü. Mahalle sakini Recep Polat, “Ben mahalleye geldiğimde duydum. Hepsi benim komşum. Hiç olay kavga gürültü olmaz burada. Ama bu nasıl bir olay çözemedim. İnsanın vicdanı el vermiyor. Duydum üzüldüm. Bu insanlık dışı bir şey. Birinde ayak resimlerini gördüm. Biz yolda kediyi ezsek alıp hastaneye götüren insanlarız" dedi.

Haberin Devamı

Pendikte korkunç olay Çöp konteynerlerinde ceset bulundu... Tüyler ürperten detaylar:16 parçaya bölünmüş

Haberi alarak olay yerine gelen kızı gözyaşlarına boğuldu.

Salih Burma isimli bir vatandaş, "Bilmiyoruz tam olarak ne olduğunu. Markete gidiyordum, baktık kapıda polisler var, siviller var, ceset olduğunu söylediler. İki sokak arkada parçalanmış cesetleri çöpün içinde olduğunu söylüyor arkadaşlar. Şu anda onların incelemesini yapıyorlar" dedi.

Pendikte korkunç olay Çöp konteynerlerinde ceset bulundu... Tüyler ürperten detaylar:16 parçaya bölünmüş

Cahit Atam isimli bir vatandaş ise, "Ceset atmışlar aşağıya, polisler geldi. Parçalanmışlar, atmışlar buraya. Şu anda parça parça arıyorlar, çöpleri arıyorlar" diye konuştu.

KAN DONDURAN DETAY: 16 PARÇAYA BÖLÜNMÜŞ

Olayın ortaya çıkan detayları ise dehşete düşürdü. Konteynerlerde yapılan incelemeler sonucunda, cesedin kafası ve diğer vücut parçaları toplandı.

Haberin Devamı

Pendikte korkunç olay Çöp konteynerlerinde ceset bulundu... Tüyler ürperten detaylar:16 parçaya bölünmüş

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön otopsi ve inceleme çalışmalarında her iki bacağının da kesildiği, ayrıca diz ve ayak bileğinde de kesiler olduğu tespit edildi. Bulunan parçalardan bir bacakta platin olduğu ve cesedin 16 parçaya bölündüğü belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, konuyla ilgili çalışmaları sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!