Pegasus'tan yaz saati açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Pegasustan yaz saati açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2011 17:03

Pegasus Havayolları, Bakanlar Kurulu kararı ile “Yaz Saati Uygulaması”na diğer ülkelerden bir gün geç girilmesi nedeniyle uçuşların aksamaması için 27 Mart'ta yurt dışından Türkiye düzenleneceği uçuşların bir saat gecikmeli olarak gerçekleştirileceğini bildirdi.

Haberin Devamı

Pegasus Havayollarından yapılan açıklamada, yaz saati uygulamasına 28 Mart'ta geçilmesi nedeniyle bir dizi önlemler alındığı belirtilerek, “27 Mart 2011 günü yurt dışından Türkiye düzenlenecek Pegasus uçuşları bir saat gecikmeli olarak gerçekleştirilecektir. Yurt içi uçuşlarda ve Türkiye merkezli uluslararası uçuşlarda herhangi bir değişiklik söz konusu olmayacaktır” denildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Pegasus'un 17 ülkede 25 noktadan Türkiye'ye düzenlediği uçuşlar için geçerli olacak bu gecikme kapsamında Pegasus misafirlerinin uçuşları, biletlerin ve rezervasyon sistemi üzerinde gözüken uçuş saatinden bir saat sonra gerçekleştirilecektir. İç hatlarda ve Türkiye'den yurt dışına gidişlerde herhangi bir saat değişikliği olmayacak, bilet ve sistemde görülen saatte seferler yapılacaktır.

Ülkemiz üzerinden aktarmalı seyahat edecek, iç veya dış hat devamı olan transit misafirlerimizin bağlantı süreleri de aynı kalacaktır. Türkiye'deki hava alanlarından seyahat edecek misafirlerimizin, olası aksaklıklardan etkilenmemeleri için yurt içi sefer kalkış saatinden 2 saat, yurt dışı sefer kalkış saatinden ise 3 saat önce hava alanlarında hazır bulunmaları gerekmektedir.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!