Pazar günü 13 popstar Parkorman'da

Güncelleme Tarihi:

Pazar günü 13 popstar Parkormanda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2003 01:28

Eğer kar yağmazsa bu pazar günü Parkorman'da ilginç bir etkinlik var. Televizyonda yayınlanmaya başladığı ilk günden beri tartışma yaratan, herkesin merakla izlediği Türkiye Popstar Yarışması'nın finalistleri 21 Aralık Pazar akşamı İstanbul Maslak'taki Parkorman'da ilk konserlerini veriyor.

Elenmiş ve hálá yarışmaya devam eden 13 finalistin katılacağı konser saat 15.00'te Parkorman'ın 3 bin kişilik Kirpi Dome çadırında yapılacak. Parkorman'da satılan konser biletlerinin fiyatı 20 milyon lira.

Konserde müzisyenlere, yarışma boyunca birlikte çalıştıkları Ahmet Özden yönetimindeki orkestra eşlik edecek. Popstarlar ilk konser deneyimlerini böylece yaşamış olacak. Aralık ayının son haftasında, 13 finalistin seslendirdiği parçalardan oluşan bir de albüm piyasaya çıkacak. ‘‘Popstar Compilation’’ adındaki albüm, müzisyenlerin bu konserde seslendireceği şarkılardan oluşacak. Popstarlar Parkorman'dan sonra Ankara, İzmir ve Adana'da da konser vermeye hazırlanıyor.

Bu arada Parkorman'la ilgili bir not ekleyelim: Sefarad Grubu'nun cumartesi günü burada vermeyi planladığı konser şimdilik ertelendi.

KİM HANGİ PARÇAYI SESLENDİRECEK

Firdevs Güneş: Kıyamam

Abidin Özşahin: Çöpçüler

Elena Kurychkova: Neler Oluyor Bize

Barış Kömürcüoğlu: Bu Gece Son

Müge Öktem: Ellerimde Çiçekler

Bayhan Gürhan: Seninle Olmak Var Ya

Ceyda Mazalto: Aldırma

Aydan Kaya: Avuçlarım Kanıyor

Eser Bayar: Bebeğim

Evren Mevlanaoğlu: Alışamadım

Serkül Kan: Kar Beyazdır Ölüm

Selçuk Yapar: Bir Garip Yolcuyum

Alpay Kulay: Gel Barışalım Artık

Babylon'da eski 45'likler gecesi

Türk pop müziği araştırmaları ve eski 45'liklerle yaptığı müzik geceleriyle tanınan Naim Dilmener, 24 Aralık Çarşamba gecesi Babylon'un konuğu olacak. Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Erol Büyükburç da bu geceye katılacak. J&B tarafından desteklenen ‘‘J&B Drum Sessions For Fun’’ gecesinde Naim Dilmener DJ'lik yapacak ve resim dünyasından ödünç aldığımız bir deyişle ‘‘retrospektif’’ bir Türk popu gecesi yaşanacak: Ajda Pekkan'dan Hande Yener'e, Altın Mikrofon'dan Eurovision'a kadar en ünlü şarkılar çalınacak. Bu arada Erol Büyükburç da Kırık Kalp, Gözlerime İyice Bak, Berduş, Bir Başka Sevgiliyi Sevemem gibi şarkıları söyleyecek.

Tomatito konserini iptal etti

17 Ocak'ta İş Sanat Kültür Merkezi'nde sahneye çıkması beklenen flamenko sanatçısı Tomatito, İstanbul'da 15 ve 20 Kasım'da yaşanan bombalı saldırılardan sonra İstanbul'a gelmekten vazgeçti. Menajeri Manuel Fernandez, İş Sanat yetkililerine yolladığı mesajda Türkiye'nin pekçok Avrupa ülkesi kadar güvenli olduğu halde sanatçının ikna olmadığını belirtti. Bilet iadeleri tüm Biletix gişelerinden yapılıyor. İş Sanat Gişe: 212-316 10 83. Biletix: 216-454 15 55.

Çatkapı Alchera'da tiyatro atölyesi

Alchera, Anadolu yakasındaki önemli eğlence ve sanat mekanlarından biri. Onun bünyesinde kurulan Çatkapı Alchera adını taşıyan atölye grubu ise, Beyoğlu Asmalımescid'de atölye çalışmalarını sürdürüyor. Her ay bir cumartesi burada sergiler, sohbetler, workspoq çalışmaları ve film gösterimleri oluyor. Yarın (20 Aralık Cumartesi) program şöyle:

15.30: Ayla Algan'la yaratıcılık araştırması semiyolojisi atölyesi

16.30: Sohbet

18.00: Oyunculuğa hazırlık tiyatro atölyesi (yeni başlayanlar için)

19.00: Film gösterimi (Lars von Trier'in Dogville filmi). Gösterimden sonra sinemada hayal yaratısı üzerine tartışma.

Tel: 212-243 97 14.

Ali Poyrazoğlu çocuklara kitap okuyor

Galatasaray'daki Can Kitabevi'nde ünlüler çocuklar için kitap okuyor. Yarın ünlü tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu var. Saat 14.00-16.00 arasında ücretsiz olarak gelen çocuklara sevdikleri kitaplardan pasajlar okuyacak. Adres: Yeniçarşı Caddesi No. 22 Galatasaray. Tel: 212-244 66 22 ve 272 93 13.

Fener-Balat gezisi

Beyoğlu Gazetesi'nin Bles Tur'la birlikte düzenlediği kültür turları büyük ilgi görüyor. Pazar günü Fener-Balat-Ayvansaray turu düzenlenecek. Geziye katılacaklar sabah saat 10.00'da Balat girişinde Kadir Has Üniversitesi'nin önünde buluşacak. 35 milyon TL. Başvurular: 212-250 35 23 ve 212-243 79 10
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!