Patlama öncesi elektrikler kesildi

Güncelleme Tarihi:

Patlama öncesi elektrikler kesildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2013 14:01

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önünde yaşanan patlama sonrası hurriyet.com.tr hemen olay yerine gitti. Muhabirimiz Aysel Alp, ilk ulaştığı bilgiler arasında yer alan olayın hemen sonrasında bir şüphelinin kaçtığı bilgisi çok dikkat çekti.

Haberin Devamı

İşte Aysel Alp'in olay yerinden aktardığı ilk izlenimler:

- Edinilen bilgiye göre patlama öncesinde büyükelçilikte elektriklerin kesik olduğu belirtildi. Çevreyi kaydeden Mobese kameralarının da elektrik kesintisi nedeniyle kayıt yapamadığı ilk edinilen bilgiler arasında yer aldı. Polis, Ankara'nın elektirik dağıtımını sağlayan şirketin yetkilileri ile olay yerinde inceleme yaptı. Ancak daha sonra bölgede yer alan kameraların kayıt yaptığı anlaşıldı. - Polisin olay yerinden kaçan bir şüphelinin eşgalini belirlediği ve arama çalışmalarına başladığı belirtiliyor.

- Polis kayıtlarını incelemek için çevre apartmanlarıda bölgeye bakan kameraları indirerek incelemeye götürdü.

- Basın olay yerinden uzaklaştırılmaya çalıştılırken, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök de patlamanın yaşandığı bölgeye geldi.

Haberin Devamı

- Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu da olay yerine geldi. Sinirlioğlu, olay yerine geldiğinde arabasından inmesi istendi ve elçiliğe yürüyerek girdi.

- Adli tıp kurumundan cenazeler için araç geldi.

- Türk çalışanların aileleri geldi. Bazılarını içeri aldılar görevlilerle görüştürüp çıkarıyolar.

Patlama öncesi elektrikler kesildi

PATLAMA ANINI ANLATTI

Ayrıntılar geliyor...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!