Paşanın torunu davalık oldu

Güncelleme Tarihi:

Paşanın torunu davalık oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2021 07:00

Edirne Müdafii olarak bilinen Erzurumlu Şükrü Paşa’nın torunu Yalçın Özyapar, oğlu olduğunu iddia ederek kendisine babalık davası açan Mehmet Özüparlak’ın kendisini ve ailesini tehdit ettiğini ve psikolojik şiddet uyguladığını öne sürerek korunma talebinde bulundu. Mehmet Özüparlak’ın yasadışı yollarla telefon hatlarına ve kişisel bilgilerine ulaştığını iddia eden Yalçın Özyapar, savcılığa suç duyurusunda da bulundu.

Haberin Devamı

İddiaya göre, Mehmet Özüparlak, babalık davası açmadan önce ve sonrasında işadamı Yalçın Özyapar ile 52 yıllık eşi Safiye Öznur Özyapar’ı ve diğer aile bireylerini tehdit ederek psikolojik şiddet uyguladı. Yasadışı yollarla Yalçın Özyapar ile ailesinin telefon hatlarına, e-devlet şifreleri gibi kişisel bilgilerine erişim sağlayan Özüparlak, sürekli rahatsızlık verdi.

Paşanın torunu davalık oldu

Özyapar ile ailesinin gizli bilgilerini elde eden Özüparlak, ayrıca taciz mesajları gönderdi. İddiaya göre Özüparlak, Özyapar’a “Erzurum Belediye Başkanımıza yarın bir mail atıp soracağım. Bir parka isim verdiğiniz aileyi ne kadar tanıyorsunuz? Şükrü Paşa’nın kemikleri sızlamıyor mu?” şeklinde taciz mesajları göndererek itibarını zedeledi. Özüparlak en son, Yalçın Özyapar öldükten sonra mezarını açtıracağını ve kendisine huzur vermeyeceğini söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!